HCL.HR

Valiant Hearts: The Great War sadrži malu enciklopediju o 1. svjetskom ratu

nebel 21.06.2014.   •   1 komentara


Osim što će priču po istinitim događajima ispričati na šarmantan animirani način, Valiant Hearts: The Great War sadržavat će foto materijale i svojevrsnu enciklopediju 1. svjetskog rata.

U nadolazećem Ubisoftovom download naslovu Valiant Hearts: The Great War pratit ćemo petero likova, no vrlo važan „lik“ bit će sam Prvi svjetski rat, za vrijeme kojega se radnja igre odvija. Naime, rat je ono što će povezati sve likove, a da bi ga se dočarao vjerno i autentično, Ubisoft Montpellier udružio se s kreatorima dokumentarne serije Apocalypse, World War 1 koja je ranije ove godine debitirala na francuskim i kanadskim TV programima.

Ta suradnja omogućila je Ubisoftu da iskoristi razne fotografske materijale koji će popratiti enciklopedijski sadržaj u igri. Naime, u određenim dijelovima igre bit će moguće pročitati neke povijesne činjenice o bitkama ili pak o specifičnim temama. Kako to izgleda na djelu, pogledajte u sljedećem videu. Valiant Hearts: The Great War izlazi ove srijede, 25. lipnja, za PC, PS4, XBO, PS3 te X360.

Komentari (1)

  • DzoniBro

    21.06.2014 - 12:25

    Ne znam zasto ali jedva cekam da izadje 😀 Ufff

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?