HCL.HR

Velika Ubisoft akcija u tijeku, Far Cry Primal i druge igre na sniženju

sponzorirani članak 29.07.2016.


Pravo je vrijeme da se malo počastite dobrom igrom – Ubisoftovi naslovi su na velikom sniženju. Od Far Cry Primala i The Divisiona pa sve do Trackmanije Turbo i još četiri zanimljive igre. Evo što se nudi.

ubisoft-akcija-ljeto-2016

Far Cry Primal i The Division svakako će se spominjati u izboru najboljih igara godine u 12. mjesecu ovdje na HCL-u, a sada ta dva hit naslova možete ugrabiti po posebnoj promotivnoj cijeni u verziji za PC ili PS4 u webshopu i trgovinama Sancta Domenice diljem Hrvatske. Far Cry Primal može biti vaš već za 249kn u PC verziji, a nešto svježiji The Division koštat će vas 299kn u PC izdanju.

Takve cijene neće biti aktivne zauvijek – popust traje samo do 07.08. pa reagirajte na vrijeme i ugrabite igre po sniženim cijenama. No ta dva naslova nisu jedine igre iz Ubisofta sa sniženom cijenom u tom periodu.

Na popustu je i čista zaraza od igre zvana Trials Fusion The Awesome Max Edition, kao i Trackmania Turbo – trkaća igra u kojoj postižete sulude brzine na suludim stazama koje i sami možete izrađivati. Te dvije igre zajedno će vas koštati kao jedan novi PS4 naslov, a na popustu je također i Assassin’s Creed: Chronicles pack za PS4 (košta svega 169kn), kao i često nepravedno zanemarena horor igra Zombi u kojoj smo uživali kada je izašla za Wii U. Poboljšano PS4 izdanje te igre u sklopu ove akcije možete nabaviti za svega 109kn, a vjerujte – za taj iznos se itekako isplati.

Sve te naslove možete u par klikova naručiti preko webshopa Sancta Domenice i potpuno besplatno će vam biti dostavljeni na kućnu adresu. Osim toga, možete ih platiti i na do 24 rate bez kamata, što znači da vas Zombi može koštati svega 5kn mjesečno.

Provjerite punu ponudu igara na popustu klikom ovdje.