HCL.HR

VIDEO: Adr1ft nas podsjeća da biti astronaut nije lako

Igor Belan 18.10.2015.   •   2 komentara


Po svemu što smo dosad čuli, upravo usamljeno istraživanje misteriozne situacije u svemiru bit će glavna čar ove znanstveno-fantastične igre.

Adr1ft je dobio novi gameplay video i mislimo da će se svidjeti vama što ste tijekom vremena zavoljeli tzv. walking simulatore, odnosno igre u kojima jednostavno istražujete nekakvu lokaciju proširujući si priču o tom neobičnom mjestu svakim korakom.

U Adr1ftu, doduše, ne hodate već lebdite. Jer Adr1ft vas stavlja u ulogu žene astronauta koja se probudi usred uništene svemirske stanice bez znanja o tome što se dogodilo i s rupom u svemirskom odjelu koje polako ispušta kisik. U njezinim svemirskim čizmama morat ćemo plutajući istraživati svemirsku olupinu za vrijedne resurse i prebroditi prepreke nezahvalne situacije u kojoj se nalazimo.

Kao što ćete vidjeti u gameplay videu, bit će ovo vrlo lijepa i atmosferična igra u kojoj ćemo priču osluškivati kroz razne audio snimke.

Iza Adr1fta stoji studio Three One Zero, koji je pokrenuo Adam Orth, bivši kreativni direktor Microsoft Studiosa. Da podsjetimo, Adam je napustio Microsoft nakon debakla na društvenim mrežama gdje je branio prvotni plan da Xbox One bude konstantno spojen na internet, zbog čega je naletio na hrpu bijesnih internet ratnika.

Adr1ft je trebao izaći krajem ove godine u verzijama za PC, PS4 te XBO, ali je datum izlaska na kraju ipak prebačen na prvi kvartal sljedeće godine.

Komentari (2)

  • goldfinger

    19.10.2015 - 07:43

    Ovo mi se čini ko dobrodošlo osvježenje,a i fenomenalno izgleda.

  • ReflectoR

    19.10.2015 - 19:29

    samo da izadje barem najkasnije u februaru…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?