HCL.HR

VIDEO: Evo što ćemo igrati u veljači

Igor Belan 01.02.2013.   •   HCL


Ako samo proletite kroz našu listu igara u veljači dobiti ćete dojam da je pred nama još jedan siromašan mjesec, ali zapravo se tu krije pet dugo očekivanih hit naslova. Provjerite kojih…

Mjesec koji obično pamtimo po sladunjavim ljubavnim porukicama i maškaranim ludostima, ove godine u naizgled slabašnoj ponudi igara zapravo skriva pet dugo očekivanih hitova, kako za konzole tako i za PC. Ne bi bilo zanimljivo da vam već u ovoj vijesti kažemo o kojim hit igrama se radi pa ćemo vas radije usmjeriti na link priložen ispod, gdje osim velike liste igara u veljači prilažemo i naš tradicionalni mjesečni video special u kojemu baš tih pet igara prikazujemo i komentiramo.

Znate već što očekujemo od vas – čim pogledate video i provjerite ostatak ponude u listi ispod njega, javite nam u komentarima koje igre u veljači vi planirate odigrati.

VIDEO SPECIAL: Što ćemo igrati u veljači 2013? Ovo je samo vijest o svježe objavljenoj listi igara u veljači te usputnom video specialu, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o igrama u veljači očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link iznad).