HCL.HR

VIDEO: Još malo gameplaya iz nove igre tvoraca Amnesie

Gregor Stojev 30.06.2015.   •   1 komentara


Tvorci Amnesie poslužili su nam novu video koji u trajanju od jedne minute nudi uvid na žešći dio njihovog novog sci-fi hororca SOMA.

U novoj objavi na službenom blogu, Frictional Games objašnjava što su pokazali na E3 sajmu o njihovom novom horor naslovu naziva Soma. Ukratko, nisu pokazali mnogo jer u tako sporoj i atmosferičnoj igri poput Some ni ne možeš mnogo pokazati na takvom sajmu.

Kratki teaser trailer prikazan na PC Gaming Showu tijekom E3-ja sada su izbacili na svoj Youtube kanal pa ga možete pogledati ispod ovih riječi za jedan brzi pogled na još malo friškog gameplaya. Na samom sajmu prikazali su i dužu demonstraciju gameplaya, no kao što možete pročitati u spomenutom blog postu, izbor odigrane dionice nije bio idealan za takvu demonstraciju jer je bio sličan već prikazanom gamplayu, što je dovelo do toga da mnogi mediji tada nisu prenijeli taj video svojim čitateljima. I mi smo među tim medijima, a budući da nam se svakako sviđa što Frictional radi sa Somom odlučili smo vam barem ovom objavom ukazati na taj friško objavljeni teser.

Ako niste pratili, slično kao u Amnesiji, u Somi nema napucanja protivnika već samo rješavanja zagonetki u misterioznom okruženju, koji za razliku od Amnesijinih gotičkih dvoraca sada prelaze u svemirske metalne hodnike. U njima ćete naravno bježati od nepoznatih bića koja vam žele okončati život dok vas razne digitalne distorzije ometaju.

Ako vam to sve djeluje zanimljivo, na YouTubeu možete pronaći i neslužbenu snimku gameplaya prikazanog tijekom E3-ja u trajanju od kojih 13 minuta (prebacite na 2:00 za početak gameplaya).

Soma izlazi 22.09. u verzijama za Windows, Mac, Linux i PS4.

Komentari (1)

  • RandomGuy

    30.06.2015 - 17:09

    Ovaj gameplay video je katastrofa. Izgleda gore neko kad ja igram.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!