HCL.HR

VIDEO: Kako ćemo Broken Sword 5 igrati na PlayStationu 4?

Juraj Bevandić 30.07.2015.   •   1 komentara


Nakon računala i mobilnih platformi došao je red da zaključujući Broken Sword zavrte Xbox One i Playstation 4 konzole. Ali kako?! Sudeći po ovom traileru – samo tako!

Prošle je godine Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, kao jedan od pozitivnih primjera Kickstarter kampanja, zaokružio priču serijala. Malo koga je oborio s nogu, ali je zaslužio dobre ocjene i očito dovoljno interesa da doživi konzolaško izdanje.

Već je izašao za PC, iOS, Android i PS Vitu, a sada stiže i na kućne konzole trenutne generacije. Izgleda kako će kontrole ostati slične PC verziji te ćemo sa analogom upravljati kursorom, a s osnovnim tipkama vršiti različite akcije. Osim toga, moramo ponoviti da Broken Sword 5 sa svojim 2D/3D stilom izgleda jako dobro. Čak se i u ovom kratkom traileru za konzole da prepoznati karakteristični šarm i humor, pa i reference na neke legendarne zagonetke serijala.

Za razliku od mobilnih verzija ovo će biti puna verzija igre te će sadržavati obje epizode u jednom paketu, a iako je datum izlaska nepoznat, očekujemo ju do kraja ljeta.

Komentari (1)

  • Virty

    01.08.2015 - 05:10

    Lipo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?