HCL.HR

VIDEO: Otkriveno kako bi mogao izgledati novi Unreal Tournament

Stjepan Fikter 24.07.2014.   •   2 komentara


Tijekom jučerašnjeg community livestreama, umjetnički direktor Chris Perna pokazao je jedan dio jedne mape u novom UT-u te otkrio na kojim je utjecajima nastao dizajn.

Developeri iz Epic Gamesa tijekom jučerašnjeg community livestreama otkrili su kako će izgledati jedna mapa u nadolazećem Unreal Tournamentu.

Za demonstraciju je bio zadužen umjetnički direktor Chris Perna koji je malo proletio jednim dijelom levela stvorenog pomoću Unreal Enginea 4. Po njegovim riječima, inspiraciju je uzeo iz znanstveno fantastičnih uradaka poput originalnog Aliena i svemirskog westerna Outland.

Perna kaže: “Cjelokupni izgled je čist, omogućit će likovima da se ističu u pozadini. Ovo nije izgled za cijelu igru, ali se nadamo ovoj kvaliteti kroz cijelu igru. Za mene, Unreal i cijela franšiza je Tim Burtonova karikatura Batmana. Gdje bih ja išao s novom franšizom je više prema Chris Nolanu, nešto poput Batman Beginsa. Samo malo više uglađenosti i više realizma. Bez pretjerivanja i onog što smo napravili s Gearsima i UT3 čineći da je sve mračno i trošno.

Novi Unreal Tournament kreira se u suradnji sa zajednicom, još uvijek nema datuma izlaska, a iz Epica kažu da se nadaju igrivom materijalu već ove godine.

Kako vam se čini?

Komentari (2)

  • Artyom

    24.07.2014 - 21:01

    Izgleda skoro isto kao Caffeine koji se isto radi na UE4 enginu.

  • redhillunited

    25.07.2014 - 07:43

    grafika 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?