HCL.HR

VIDEO: Ove Crash Bandicoot animacije trebale su biti dio PlayStation klasika

Igor Belan 19.07.2015.   •   4 komentara   •   Gaming Related


Pogledajte rukom crtane animacije koje su jednom stvorene da se prikažu na početku i kraju Crash Bandicoota na PSX-u, ali su na kraju odbačene.

Totalno simpatične rukom crtane animacije dizajnirane za početak i kraj prvog Crash Bandicoot naslova na PSX-u isplivale su na internet uz objašnjenje zašto ih na kraju nismo vidjeli u igri.

Na svoj YouTube kanal ih je objavio sam producent igre David Siller koji je objasnio da animacije potpisuje Universal Animation te da ih Sony nije htio ubaciti u igru jer su s prvim PlayStationom željeli staviti što veći fokus na 3D modele, odnosno poligone. Istina je da su iste animacije i prije isplivale na internet, no tada su samo kružili tračevi o tome zašto uopće postoje – neki su govorili da je to test za animirani serijal, a drugi da se radi o odbačenoj reklami za igru. Sada kada znamo da su trebal poslužiti za uvod i završetak igre, sve ima malo više smisla.

Uglavnom, nama su totalno simpatične, ali ujedno i kužimo zašto su na kraju odbačene – nekako se ne uklapaju u stil i atmosferu igre. Što vi mislite?

Komentari (4)

 • Loneguy

  19.07.2015 - 18:49

  e da bar hoće napravit novi crash bandicoot

  • l)oolvl

   @Loneguy, 19.07.2015 - 22:13

   puno bih više to volio od novih Uncharteda…

  • VladoShady 980

   @Loneguy, 20.07.2015 - 07:36

   +1

 • Himand

  19.07.2015 - 18:49

  ma prejako

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!