HCL.HR

VIDEO: Ove igre 2013. godine nas najviše uzbuđuju

Igor Belan 26.01.2013.   •   HCL


Naša nedavno objavljena masivna najava igara u 2013. godini sada je dobila i svoj video special u kojemu izdvajamo 10 igara ove godine koje nas posebno… uzbuđuju.

Dragi naši gameri, bit će ovo luda gamerska godina. S našom nedavno objavljenom najavom igara u 2013. godini izdvojili smo preko 150 naslova koji bi nam ovih 365 dana trebali praviti društvo, a iako smo ih lijepo kategorizirali po žanrovima, zanimljivosti i vjerojatnosti njihova izlaska, ipak je nešto svemu tome nedostajalo. Nije to to bez prigodnog videa, zar ne?

E pa sada ga imamo, upravo smo ga dodali u istu tu najavu koju ste možda već i proučili, a slično kao i prošle godine posebni video je tu da istakne točno deset igara koje su nama iz HCL uredništva najnapetije, najzanimljivije i najintrigantnije.

Stoga otvorite opet tu najavu, provjerite posebni video i javite nam u komentarima – kojim igrama se vi najviše radujete ove godine?

VIDEO NAJAVA: Igre u 2013. godini Ovo je samo vijest o upravo nadodanom videu u već objavljenu najavu igara u 2013. godini, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare očekujemo ispod same najave (samo pratite gornji link).