HCL.HR

VIDEO: Ove igre 2013. godine nas najviše uzbuđuju

Igor Belan 26.01.2013.   •   HCL objave


Naša nedavno objavljena masivna najava igara u 2013. godini sada je dobila i svoj video special u kojemu izdvajamo 10 igara ove godine koje nas posebno… uzbuđuju.

Dragi naši gameri, bit će ovo luda gamerska godina. S našom nedavno objavljenom najavom igara u 2013. godini izdvojili smo preko 150 naslova koji bi nam ovih 365 dana trebali praviti društvo, a iako smo ih lijepo kategorizirali po žanrovima, zanimljivosti i vjerojatnosti njihova izlaska, ipak je nešto svemu tome nedostajalo. Nije to to bez prigodnog videa, zar ne?

E pa sada ga imamo, upravo smo ga dodali u istu tu najavu koju ste možda već i proučili, a slično kao i prošle godine posebni video je tu da istakne točno deset igara koje su nama iz HCL uredništva najnapetije, najzanimljivije i najintrigantnije.

Stoga otvorite opet tu najavu, provjerite posebni video i javite nam u komentarima – kojim igrama se vi najviše radujete ove godine?

VIDEO NAJAVA: Igre u 2013. godini Ovo je samo vijest o upravo nadodanom videu u već objavljenu najavu igara u 2013. godini, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare očekujemo ispod same najave (samo pratite gornji link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?