HCL.HR

VIDEO: Ovi epski sukobi u Witcheru 3 nisu dio igre

Zoran Žalac 25.05.2015.   •   0 komentara


Da nema samo GTA 5 zanimljive modove pokazuje i Witcher 3 u kojemu sukob između 40 neprijatelja na ekranu izgleda zaista kaotično.

Kiklopi i medvjedi nisu baš najbolji frendovi, to je dobro poznata činjenica. No manje je poznato kakav kaos može izbiti kada se na jednoj livadi susretne 20 pripadnika jedne i druge vrste. Srećom, tu je Witcher 3 kako bi nam demonstrirao taj epski obračun.

Riječ je o početnom eksperimentiraju s debug naredbama koje su omogućili prvi modovi za Witchera 3. Svoje pokuse demonstrirao je YouTube korisnik Tyrannicon, a ako vas gornji video nije impresionirao, pogledajte makljažu stotinu nekkera i 20 letećih napasti.

Usput rečeno, The Witcher 3: Wild Hunt u PC verziji danas je dobio novu zakrpu, treću u manje od tjedan dana. Zakrpa dodatno pegla performanse i teksture na višim postavkama kvalitete, a mijenja i ponešto u samom sučelju igre. Kritičniji problemi konzolaških verzija, prvenstveno one za Xbox One na kojemu dolazi do brisanja napretka u igri, još nisu ispravljeni, ali se na ažuriranju radi za ovaj tjedan.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?