HCL.HR

VIDEO: Pogledajte kako Reaper donosi smrt u Overwatchu

Gregor Stojev 04.06.2015.   •   0 komentara


Stigao je još jedan gameplay video Ovewatcha u kojem će nam Reaper demonstrirati svoje sposobnosti.

Blizzard nam i ovog tjedna poslužuje svježu porciju gameplaya iz nadolazeće online pucačine Overwatch. Među igrivim klasama je Repear, kojega ćemo upravo gledati u videu niže. Repear je inspiriran tematikom smrti i sjene, svojim Hellfire Shotgunom, koji dolaze u paru, pokosit će protivnički tim.

Ima mogućnost prelaska u sjene, svojom Wraith Formom postaje otporan na štetu i može prolaziti kroz druge igrače, no dok iz nje ne izađe ne može napadati ili koristiti ostale trikove. Shadow Stepom može označiti lokaciju kako bi se tamo prebacio, a zadnji tzv. ultimativni napad – Death Blossom, u kratkom roku ispraznit će obje cijevi svojih puški u pokušaju da razvali sve u blizini.

Arena koju ste vidjeli u videu bila je Temple of Anubis, mapa koja je dizajnirana za osvajanje ključnih točaka na zagonetnom Giza Plateau. Overwatch je trenutno još uvijek bez datuma izlaska, a sve što ste vidjeli podložno je daljnjim izmjenama. Ako ste zainteresiranu za sudjelovanje u nadolazećoj beti, možete se prijaviti ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?