HCL.HR

VIDEO: Posljednji trailer za Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

Ozren Borovac 04.09.2014.   •   1 komentara


Ovaj HD Remix sadrži: Kingdom Hearts 2 Final Mix, Birth by Sleep i Re:Coded s još par dodatnih iznenađenja, a izlazi 5. prosinca za PS3.

Za one koji još nisu digli ruke od svog PlayStationa 3, u prosincu stiže još jedno zanimljivo remaster izdanje krcato sadržajem – Kingdom Hearts HD 2.5 Remix. Ovaj paket sadrži poboljšanu verziju Kingdom Hearts 2 – Final Mixa koja je do sada izašla jedino u Japanu, ozbiljno podcijenjenu PSP igru Birth By Sleep te za prave Kingom Hearts fanatike – Kingdom Hearts: Re: Coded, ali u obliku filma koji traje tri sata. Sve od navedenog remasterirano je u HD-u.

Uz to, igra sadrži i potpuno novi sadržaj koji je ekskluzivno napravljen za ovu verziju – što znači još više bossova, lokacija te dodatnih nivoa. Čak i ako mislite da Final Fantasy i Disney ne mogu funkcionirati zajedno, morate priznati da Kingdom Hearts ima barem jedan izvrstan element – fenomenalnu glazbu Yokoa Shimomure koja je za ovo izdanje snimljena s punim orkestrom. Nabavljate li Kingdom Hearts 2 HD Remix zato jer volite Disney, ili možda jer se pripremate za Final Fantasy 15 (Kingdom Hearts tim radi na igri) morat ćete pričekati do 5. prosinca kada igra službeno izlazi, ekskluzivno za Playstation 3.

Posljednji video pogledajte ovdje, ako baš želite znati kako Miki Maus zvuči na japanskome:

BONUS: Ako ste propustili, pogledajte i ovaj trailer koji detaljnije pokazuje novi sadržaj. Možete prebiti kita iz Pinokija, iz nekog razloga. Fora.

Komentari (1)

  • jocobubalo

    05.09.2014 - 11:31

    ''Čak i ako mislite da Final Fantasy i Disney ne mogu funkcionirati zajedno, morate priznati da Kingdom Hearts ima barem jedan izvrstan element – fenomenalnu glazbu Yokoa Shimomure koja je za ovo izdanje snimljena s punim orkestrom.''
    Mislim da je vrijedno Spomenuti I Utadu Hikaru, čija je pjesma u prvom priloženom videu, i u Intro-u same igrice. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?