HCL.HR

VIDEO: Predstavljamo najbolje igre 2012. godine po žanrovima!

Igor Belan 11.01.2013.   •   HCL


Najbolje od najboljeg iz svijeta gaminga 2012. godine otkrivamo u drugom Zlatni Dabar videu, ali ovaj put kategorizirali smo sve po žanrovima. Koji je najbolji FPS godine? Samo jedan način da saznate.

Već znate koje igre 2012. godine smo proglasili najboljima po platformama na kojima su izašle, no sada je vrijeme da vam otkrijemo generalno najbolje igre godine po njihovim žanrovima. Drugi dio naše Zlatni Dabar trilogije za 2012.-tu godinu sada je online, a u novom (video) izvještaju otkrivamo za koje igre ste najviše glasali u kategorijama poput FPS, MMO i RPG igra godine.

Znate kako vam mi sve volimo olakšati. Da bi saznali pobjednike po žanrovima samo morate dva puta kliknuti. Jednom na link ispod, a drugi put na ‘Play’.

VIDEO SPECIAL: Najbolje igre 2012. godine po žanrovima Ovo je samo vijest o novom video specijalu, komentari vijesti su stoga zaključani. Vaše komentare o izboru najboljih igara po žanrovima želimo vidjeti ispod samog članka za Žanrovskog dabra (samo pratite link iznad).