HCL.HR

VIDEO: Predstavljen DiRT Rally, može se već zaigrati putem Early Accessa

Stjepan Fikter 27.04.2015.   •   4 komentara


Fanovi Codemastersovih tradicionalnih rally igara opet će doći na svoje budući da je DiRT Rally s novim voznim modelom okrenut što realnijem simuliranju automobila i podloge.

Pomalo neočekivano, iz gustog oblaka prašine izletila nam je najava za DiRT Rally, novi nastavak Dirt serijala koji je ovaj puta okrenut prema tradicionalnoj rally vožnji.

Codemasters je odlučio preskočiti kojekakve teasere i odmah ponuditi ranu verziju igre putem Early Accessa po cijeni od 26.99 eura, što ujedno znači da je trenutačno DiRT Rally ekskluziva za PC.

S prvom verzijom igre dostupno je 17 automobila i 36 staza podijeljenih na tri lokacije – Wales, Monte Carlo i Acropolis, a budući da je fokus stavljen na čisto rally iskustvo, vozni model je potpuno obnovljen da se uhvati osjećaj vožnje preko različitih podloga. Kako igrači budu napredovali tijekom igre, inženjeri koje ćemo zapošljavati moći će se upoznavati s automobilom te otključavati nadogradnje, a tu će biti i sustav podešavanja različitih dijelova prije početka vožnje.

Sva šteta koja nastane na automobilu moći će se popravljati u ograničenom vremenskom roku, baš kao u prijašnjim Colin McRae Rally naslovima.

Tijekom Early Access faze, DiRT Rally će postepeno dobivati nadogradnje, od kojih će prva značajnija nadogradnja planirana za kraj svibnja predstaviti Pike’s Peak uz nove automobile, a krajem lipnja stižu asfaltirane staze u Njemačkoj.

Za sada još nema riječi o konzolaškoj verziji igre, osim što je poznato da je u planu.

Fanovi žanra, jeste zadovoljni ovakvim iznenadnim “Early Access” raspletom situacije oko novog DiRT-a? Ili biste radije da je Codemaster išao tradicionalnim putevima i najavio očekivani DiRT 4 uz nejasan trailer bez gameplaya s tek okvirnim datumom izlaska krajem godine?

Komentari (4)

  • DukyDoo

    27.04.2015 - 18:03

    ovo se čekalo… DiRT rally iskustvo originalno, iako ja volim i dosadašnje sve nastavke koji su izlazili i bili popljuvani od strane takaozvanih "fanova"
    Codemasters su jedni od rjetkih developera koji slušaju gamere 🙂

  • IaMarmageddoN

    27.04.2015 - 21:06

    Ako mi vrate pravi (colin mcrae kvalitetu) rally u ovaj serijal, možda i po prvi puta u povijesti čovječanstva od nastanka svemira kupim igru u 'rli aksesu!

  • Resycler

    27.04.2015 - 21:41

    Konačno nakon svih ovih godina čekanja prava rally simulacija. Vrijeme je da se počnu skupljat pare za G27.

  • niksa_91

    28.04.2015 - 10:51

    Malo izgleda onak…grafički loše u traileru…ali, bacio sam oko na yt i našao ovo: https://www.youtube.com/watch?v=J0CoIPMI6lY

    izgleda poprilično solidno kao i ova informacija

    http://steamcommunity.com/profiles/76561198036719837/recommended/310560/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?