HCL.HR

VIDEO RECENZIJA: Letjeli smo uz BioShock Infinite

Patrik1717 04.04.2013.   •   HCL


Prva domaća recenzija novog BioShocka otkrit će vam zašto je Infinite igra koja pomiče ljestvicu maštovitosti, ambicioznosti i kvalitete dizajna u videoigrama.

Do sada ste već vjerojatno čuli da je BioShock Infinite kvalitetna igra. Trenutno je to najbolje ocijenjeni naslov ove godine na Metacriticu, a uvjerili smo se da i prodaja igre ide jako dobro. No istu smo situaciju imali i s prvim BioShockom koji je usprkos tome mnoge odbio svojom pojavom.

Stoga smo ovoj video recenziji pristupili baš iz specifičnog kuta i povukli direktne usporedbe između Infinitea i originalnog BioShocka upravo kako bismo pokazali da je Infinite izrastao u ugodno iskustvo i fantastično djelo koje će moći pohvaliti čak i oni kojima se prvi BS nije svidio.

Kako mu je to uspjelo i zašto će ova igra biti slavljena još dugo vremena, saznat ćete u (video)recenziji na koju vas vodi sljedeća poveznica.

VIDEO RECENZIJA: BioShock Infinite Komentari na ovu vijest su zaključani. Sve ono što biste htjeli reći o igri ili našem tekstu, slobodno to izrazite putem komentara ispod same recenzije koju ćete naći na gore navedenom linku.