HCL.HR

VIDEO RECENZIJA: Tales from the Borderlands – skidamo kapu Telltaleu

Igor Belan 26.10.2015.


Nakon igranja cijele sezone Tales from the Borderlandsa, imamo snažan poriv poslati čestitku Telltaleu za odličan posao. Pogledajte zašto u novoj video recenziji.

“Kako kaže dobra stara poslovica: puno baba – kilavo dijete. Tako to ponekad bude i s igrama na kojima radi više razvojnih studija. Tako je to moglo biti s Tales from the Borderlandsom za kojega su snage udružili timovi Telltale i Gearbox.” – citat je iz naše upravo objavljene video recenzije Tales from the Borderlandsa, a ključan dio u tom citatu je “moglo biti”.

Već tu dajemo naslutiti da je suradnja tih dvaju timova urodila dobrim plodom i da nam se Tales from the Borderlands ipak svidio nakon igranja cijele sezone, no za punu sliku o svemu tome provjerite video koji skrivamo iza sljedećeg linka.

VIDEO RECENZIJA: Tales from the Borderlands NAPOMENA: Recenzija iza linka je objavljena još 2.12.2014. godine, nakon izlaska prve epizode ovog serijala (i odnosi se na prvu epizodu), no video recenzija koju ćete sada tamo pronaći pruža vam uvid u naše mišljenje o cjelokupnoj sezoni, odnosno Tales from the Borderlandsu kao cjelini.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?