HCL.HR

VIDEO: Smite je dobio veliki patch kojim je krenula i druga sezona

Stjepan Fikter 13.02.2015.   •   4 komentara


Velikom zakrpom za popularni MOBA naslov Smite počinje druga sezona koja donosi hrpu značajnih promjena.

Svi igrači Smitea već neko vrijeme željno iščekuju novu sezonu, ali ovo je dobar trenutak da se zajednici pridružite kao novi igrač, jer najnoviji patch nosi velike promjene nakon kojih barem netko vrijeme nitko neće biti na poznatom terenu.

Kao i svakom zakrpom do sada, drugog veljače došla je nova rotacija bogova, novi skinovi i voice packovi, ali najveća promjena je potpuno nova Conquest mapa, koja se ne razlikuje od prijašnje samo izgledom, već i raznim promjenama u gameplayu. Tako se sada primjerice mid-campovi pojavljuju tek nakon tri minute, plavi buff u duo laneu je zamijenjen ljubičastim koji bogovima daje power i attack speed, a speed buff pospješuje samo brzinu kretanja.

Osim toga, dijelovi mape su fizički promijenjeni, pa su sada pristupi laneovima nešto drugačiji, kao i područje oko Fire Gianta koji ima i novi set napada. Promijenjen je i sustav leashanja stvorenja u džungli, tako da ove sezone možete očekivati napetije okršaje i dramatičnije preokrete.

Uz sve to, razne su promjene doživjeli i pojedini bogovi, ali još značajnije su promijenjeni itemi. Preporučamo posjet Jungle practiceu prije kompetitivnog igranja, samo da vidite koliko su promijenjeni vaši uobičajeni buildovi, a i da možda sastavite neki novi koji će malo koji suparnik očekivati.

Pregled značajnijih promjena možete pogledati u videu, a za još dublje informacije posjetite web sjedište HiRez Studiosa.

Komentari (4)

  • Aerina

    13.02.2015 - 22:34

    Sve je to super, ali su serveri totalno u banani. Uvijek oko 120 ms bez obzira na stvarnu brzinu interneta (testirano).

    • Freddy

      @Aerina, 13.02.2015 - 22:47

      Istina, užasni su serveri u zadnje vrijeme, a čini se kako ni obećane promjene koje bi trebale poboljšati performanse i podići FPS nisu upalile. Vjerojatno im treba malo vremena da sve stabiliziraju, iako se svejedno nadam povećanju broja servera, znalo je s njima biti problema i prije ovog patcha.

  • marko.cakaric89

    14.02.2015 - 06:29

    ajde da i to vidimo…

  • Matteus

    14.02.2015 - 12:12

    Joj bio sam 30lvl kad je dosao Thor ako se ne varam.Nista me nije zadrzalo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?