HCL.HR

VIDEO SPECIAL – Evo što ćemo igrati u prosincu

Igor Belan 01.12.2012.


Prosinac je tradicionalno siromašan svježim igrama, ali zbog činjenice da imamo Wii U konzolu i organiziramo Zlatnog Dabra, gamerskog veselja na HCL-u neće nedostajati.

Blažen bio prosinac. Osim što je to jedan topao, obiteljski mjesec koji najradije provodimo u kućama uz dobru igru, prosinac je i mjesec koji nas tradicionalno ne obasipa novim igrama. Zašto je to dobro? Zato jer nas, isto tako tradicionalno, mjesec studeni i listopad prebukiraju novim naslovima, od kojih neke ne stignemo ni popratiti u tim mjesecima. Zato se svaki prosinac fino zavalimo u kauč ili sjednemo za PC i potpuno mirna uma, bez grižnje savjesti odigramo sve one zaostatke koji čekaju svoj red.

No nije prosinac u potpunosti bez novih igara. Nekoliko njih izdvojili smo u našem novom ‘Što ćemo igrati’ video specijalu, a tamo smo iskoristili priliku i da vas podsjetimo kako je prosinac i mjesec HCL-ovog Zlatnog Dabra – najdugovječnijeg i najvećeg domaćeg izbora najboljih igara godine. Vidjet ćete tamo i da je prosinac mjesec jahanja zmajeva, i ne – to nije neka metafora za drogiranje, riječ je o novom DLC-u za Skyrim.

Pratite link ispod za video specijal i punu listu igara u prosincu, a nakon gledanja i čitanja javite nam u komentarima ispod članka što vi planirate odigrati u prosincu.

VIDEO SPECIAL: Što ćemo igrati u prosincu? Ovo je samo vijest o novom video specijalu i listi datuma izlaska igara za prosinac, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare očekujemo vidjeti ispod samog članka – samo pratite gornji link.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?