HCL.HR

VIDEO: Square Enix otkrio novu online mech pucačinu Figure Heads

Gregor Stojev 09.06.2015.   •   1 komentara


Square Enix je teaser trailerom predstavio novi naslov koji ipak nije povezan s Front Missionom – Figure Heads je novi IP s mechevima.

Kada sam ugledao naziv, pomislio sam da je riječ o kuglanju. Na svu sreću, Figure Heads je mech pucačina, no nažalost ne s onim popularnim Squareovim Wanzerima iz dobrog, starog Front Missiona serijala. Iako je teaser trailer u potpunosti na japanskom jeziku, neki detalji ipak se mogu pohvatati. To su uglavnom brojke koje nam govore da se radi o 5 na 5 online multiplayer borbi, a izgleda da će biti modifikacija, no nije mi baš jasno zašto oblače pilote koji se ne vide tijekom same igre.

Ako preživite pomalo uznemiravajuću glazbu, na samom kraju trailera doznat ćete se da se radi o Windows platformi, dok konzole nisu spomenute.

U ovom trenutku nije baš posve jasno hoće li se Figure Heads prevesti i lokalizirati za ostatak svijeta, no za pretpostaviti je da hoće. Više informacija trebali bismo dobiti već sutra pa nas pomno pratite ako vas zanima što to Square sprema.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    11.06.2015 - 10:06

    Da, u ovom moru singleplayer mech simulacija, fali još jedna online grabilica love /sarcasm off

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?