HCL.HR

VIDEO: Strategija Act of Aggression podsjeća na zlatne godine RTS-a

Stjepan Fikter 13.03.2015.   •   4 komentara


Iako se radi o pre-alpha gameplayu, tvorci Wargame serijala s novim trailerom odvode nas u zlatne godine RTS-a gdje nas očekuju tri frakcije i gradnja baze.

Fanovi strategija i taktiziranja zasigurno su jednom čuli i za Eugen Systems, studio zaslužan za naslove poput Act of War, R.U.S.E. te Wargame serijal.

Budući da im je povijest vezana za RTS žanr, upravo će tamo biti smješten i njihov novi naslov Act of Aggression kojeg bi trebali zaigrati ovog proljeća na PC-ju. No, za razliku od posljednja tri naslova iz Wargame serijala, ovaj put nećemo samo taktizirati s jedinicama, nego se po riječima developera – vraćamo u zlatno dobra žanra gdje nas osim građenja baze očekuju i tri frakcije uz kamen škare papir dinamiku.

Budući da se izlazak bliži, dečki i cure iz studija pripremili su novi pre-alpha gameplay trailer u kojemu prezentiraju nekoliko mehanika poput prikupljanja resursa i novca za financiranje ratovanja te najavljuju i posebne prototipove jedinica. Osim toga, otkriveno je i kako će biti organizirana VIP multiplayer beta u nadolazećim mjesecima, no konkretni datum za sada još uvijek nije otkriven.

Komentari (4)

 • Red Falcon 2

  13.03.2015 - 13:19

  Baš sam se pitao što se dogodilo s ovom igrom. Ovo izgleda zanimljivo.

 • MoGaming

  13.03.2015 - 15:36

  taman umjesto generalsa 2 🙂

 • Apocalypse4987

  13.03.2015 - 15:40

  dobri stari base building. nek je ovoga još više. taman kad su otkazali generalse, ovo bi mogla bit adekvatna zamjena

 • d1cme

  14.03.2015 - 11:42

  Definitnvo isprobat ovo kad izade, iako mislim da cu se drzat wargamea

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!