HCL.HR

VIDEO: Superhot je ušao u betu i izgleda super zanimljivo

Juraj Bevandić 04.08.2015.   •   2 komentara


Iako ranu verziju igre možete isprobati u browseru, gameplay iz bete pokazuje obećavajući napredak i stavlja Superhot na naš radar.

Znate da vam je Kickstarter projekt uspješan kad ga uspijete predstaviti na E3 sajmu. Ove godine je takvu priču doživjela zanimljiva pucačina Superhot. Osim hrabrog pristupa dizajnu, krasi ju zanimljiva mehanika oko koje se cijela igra vrti, a to je da se vrijeme kreće samo kada se vi krećete.

Nije to ništa novo, razne roguelike igre su to već radile, ali stvarno je puno drugačije i interesantnije kada se to sve odvija u jednom FPS-u, u što se sami možete uvjeriti ako probate jako ranu verziju igre dostupnu na službenoj stranici.

Naravno, taj rani build iz 2013. ne prikazuje finalnu verziju igre, a trenutno stanje možete vidjeti u novom traileru koji prikazuje gameplay iz beta verzije dostupne onima koji su prvotno podržali projekt na Kickstarteru.

Komentari (2)

  • bartul_9

    04.08.2015 - 08:34

    Ajme koja brutalna igra, nemogu virovat.

  • goldfinger

    04.08.2015 - 12:24

    Isprobao sam ranu(radnu)verziju kad je izašla i skroz je fora…Drugačije i treba se malo priviknuti na samu mehaniku igre,ali vrijedi isprobati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?