HCL.HR

VIDEO: Ultrakratki prikaz planetarnog istraživanja u Elite: Dangerous

Stjepan Fikter 13.10.2015.   •   7 komentara


Prvi prikaz gameplaya za nadolazeću Horizons ekspanziju neće ući u povijesti kao najbolji mamac za nove kupce jer se radi samo o 22 sekunde odzumiranja kamere s površine planetoida do svemira.

Elite: Dangerous od ove zime postat će još veće igralište u svemiru budući da bi tada trebali zaigrati Horizons ekspanziju s kojom ćemo slijetati na površinu svemirskih tijela.

Nažalost, ispod priloženi prvi prikaz gameplaya neće otkriti previše toga što zbog trajanja videa, što zbog kamere koja veoma brzo napušta površinu planetoida. Samim time, za konkretniji prikaz morat ćemo još pričekati budući da je ovo izvađeno ravno iz debug verzije, ali barem daje naslutiti kako će izgledati srušeni brodovi i ruševine.

Kako kaže CEO Frontiera u opisu videa, bit će tu još hrpa malih detalja koji će se izmjenjivati i popravljati pa bi iduća prezentacija mogla biti atraktivnija uz prvi pogled na istraživačko vozilo Scarab u pokretu. Inače, Elite: Dangerous uz PC i Mac verziju, moguće je zaigrati i na Xboxu One.

Komentari (7)

  • IaMarmageddoN

    13.10.2015 - 09:33

    Sve je to lijepo ali pričekati ću da cijena padne jer ovaj DLC dođe više nego što sam platio za samu igru.

  • lkuka

    13.10.2015 - 10:15

    kad ce recenzija osnovne igre?

  • wowbagger92

    13.10.2015 - 13:35

    Izgleda kao da su samo implementirali već postojeću aplikaciju Space Engine i dodali u to zgrade i svemirske brodovem, što nije uopće loše jer je Space Engine zakon.

    Tko želi probati besplatno kako bi ovo moglo izgledati, može ovdje:

    http://en.spaceengine.org/

  • TypicalHog

    @MarinSkoko0303, 13.10.2015 - 18:56

    No Mans's sky je bolji.

  • wowbagger92

    @MarinSkoko0303, 13.10.2015 - 19:53

    No Man's Sky iako sam uvjeren u to da će biti zanimljiva i dobra igra, pratim ju svaki dan od kad su ju najavili prije skoro dvije godine, je totalno drugačija stvar i od Space Enginea i od Elitea. Iako se u sva tri slučaja radi o proceduralnoj generaciji sadržaja, Space Engine i Elite pokušavaju biti što realističniji i trude se vjerno prikazati stvarnu galaksiju i svemir u kojem se nalazimo dok se No Man's Sky totalno odvaja od takve premise i oslanja se na osjećaj divljenja i čuda koje izaziva istraživanje nepoznatog i beskrajno zanimljivog. Za mene će No Man's Sky biti simulator djetinjstva 😀 dok su ove druge dvije stvari simulatori nečeg puno prizemnijeg, ali svejedno svemirskog.

  • IaMarmageddoN

    @MarinSkoko0303, 13.10.2015 - 20:06

    Uzeo si mi riječi iz usta. Star Citizen i Elite se mogu usporediti ali Mans Sky je nešto sasvim drugo i mnogo ne-ozbiljnije. Što ne znači da mi se ne sviđa. Možda i NMS kupim. Elite je već sada vrlo dobra igre. Star Citizen toliko mnogo obećava da je teško sve ispuniti ali već se i sada vidi da to k nečemu izgleda.

  • RedEy3

    @sucidar123, 13.10.2015 - 14:30

    2020

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?