HCL.HR

VIDEO: Zanimljivi RPG The Dwarves pokrenuo Kickstarter kampanju

Juraj Bevandić 03.09.2015.   •   4 komentara


Ambiciozni The Dwarves će pokušati taktički preciznim mehanikama osvježiti žanr, a možete ga podržati na Kickstarteru i dobiti rani pristup po nešto nižoj cijeni.

Unatoč svoj neizvjesnosti oko Kickstarter kampanji, nekim se projektima jednostavno može vjerovati. KING Art Games je Njemački indie developer koji je već ranije uspješno izdavao kvalitetne naslove uz pomoć Kickstartera, a radili su i na mnogim drugim naslovima za razne platforme.

The Dwarves je njihov najveći projekt do sada. Zamišljen je kao taktički RPG pogonjen pričom koja se oslanja na istoimeni serijal bestsellera Njemačkog pisca Markusa Heitza. The Dwarves bi trebao ponuditi zanimljivo iskustvo koje odudara od tipične hack’n’slash formule, ponajviše zahvaljujući pametnom sustavu gomile koji pravilno simulira kretanje u gomili i fizičke interakcije između mnoštva likova na ekranu.

Ta gomila je napravo gomila neprijatelja koji će vas većinu vremena brojčano nadjačavati. Izvlačenje iz takvih situacija izgleda prilično zabavno u prvom promovitvnom videu, a kako to točno funkcionira u detalje pogledajte na Kickstarter stranici. Za 20 dolara možete rezervirati PC kod za igru, a za nešto više donacije i raniji pristup još ove godine. Za sve ostale, The Dwarves će izaći sredinom iduće godine u verzijama za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Komentari (4)

 • Gordon Freeman

  03.09.2015 - 20:44

  finooo finoooo

 • DudaCRO

  04.09.2015 - 08:41

  Može! Dwarfowi su do jaja. – doslovno 😀

 • 9mlg9

  04.09.2015 - 13:23

  ovo izgleda zabavno!

 • goldfinger

  04.09.2015 - 14:34

  Solidno izgleda…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?