HCL.HR

VIDEO: Žene s kozjim nogama i ostali uvjerljivi elementi The Witchera

Zoran Žalac 27.02.2015.


Jeste li ikada zašto priče starih baka i djedova dosta često zvuče kao nešto što ste vidjeli u serijalu The Witcher? Vrijeme je da odgonetnemo i taj zanimljivi detalj RPG žanra.

U vrijeme dok sam još imao život prije interneta, od bake i djeda slušao sam priče „iz davnine“ – prekrasne fabule praznovjerja i priprostom puku neobjašnjivih misterija. S vremenom sam ih prerastao, ali tamo negdje 2007. godine nabasao sam na vizualiziranu verziju istih. Pojavom prve igre The Witcher serijala ostao sam ugodno iznenađen tom šansom da je netko napravio igru s temama i motivima kojima su me kao maloga šopali djed i baka.

Witchera sam zbog toga brzo zavolio, što i nije bilo naročito teško s obzirom da je riječ o kvalitetnom RPG serijalu. Jasno je kako mi je nadolazeći treći dio Witchera najočekivanija igra 2015. godine pa sam tim povodom odlučio pripremiti jednu kraću analizu u kojoj nastojim predočiti što mi je to posebno kod tog serijala, odnosno čime se on ističe ovdašnjim igračima. Analizu vam predstavljamo u video prilogu, a da biste ga pogledali slobodno slijedite donju poveznicu.

VIDEO SPECIAL: Žene s kozjim nogama i ostali uvjerljivi elementi The Witchera

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?