HCL.HR

VIDEO: Zvuk Alien Isolationa

ToxarE 04.04.2014.   •   3 komentara


Zvuk je esencijalni segment svakog horor iskustva, a ako je za vjerovati ovom Alien: Isolation traileru, Creative Assembly pobrinuo se da njihova igra ima jako kvalitetnu orkestralnu pozadinu te zvučne efekte.

Kada se u mraku skrivate od goleme i prilično zajebane živine koju svi jako dobro poznajemo pod imenom Alien, ono što čujete najvjerojatnije će biti ključno za vaše preživljavanje. Upravo to nas je naučio je Al Hope, kreativni direktor Alien: Isolationa, u novom videu koji je ovaj put posvećen važnosti zvuka te orkestralnog soundtracka za igru.

Za jedan survival horor, glazbena pozadina i zvučni efekti nedvojbeno čine veoma važan element, a ako je za vjerovati ovom traileru, Alien: Isolation bi taj segment trebao imati odrađen na dosta visokoj razini. Igru ćemo moći zaigrati od 7. listopada, a stiže za PC, PS3, PS4, Xbox 360, and Xbox One.

Komentari (3)

  • Adam Jensen

    04.04.2014 - 16:27

    Holy fuck, pa ovo će biti predobro. Jednostavno ne mogu vjerovati da neko nešto ovako obećavajuće može zasrat.

  • Artyom

    04.04.2014 - 17:24

    Ova igra je mokri san!

    S obziorm na do sada pokazane development materijale, sigurno neće ništa zasrat. Eventualno može bit bugova, no to se rješi prije ili kasnije. Sve ostalo trebalo bi bit Epic!

    Marince je zasrao Gearbox jer je zbog rada na Borderlands 2 i bez znanja SEGE razvoj singleplayera prebacio Timegateu, koji je napravio predobu igru i to demonstrirao na E3-u. A onda je ispalo da tu igru PS3 i X360 ne mogu ni startat kamoli zaigrat. Nakon toga Gearbox preuzima igru i odlučuje ju do daske osiromašit, samo zbog glupih konzola, a takvu izdaje i na PC-u jer je oćito da po ugovoru PC verzija nije smjela biti naprednija. Plus, vremenski rok je polako curio i zbog toga je igra još i izašla sa previše bugova i poprilićno nedovršena. Razni patchevi kasnije su većinu stvari popravili i poboljšali, a fanovi su se potrudili i napravit svoje patcheve koji igru jos dotjeraju i prebace na dx11, te sa svime instaliranim igra izgleda i radi uistinu vrhunski. No šteta franšizi je napravljena, a reputacija Gearboxu zauvjek srušena. I baš zato ova igra sad ne smije failat, inaće će SEGA izgubit licencu i duže vrijeme nećemo vidjet novu Alien igru.

    • LudiMax11

      @Artyom, 05.04.2014 - 14:24

      Kaj su zbilja isli osiromasiti igru zbog konzola? Ja ono malo sta sam procitao je da taj TimeGate sve zasrao jer im "Shitbox" nije dao dovoljno vremena…itd, Po ovom tvom postu ACM verzija sa E3 postoji….pa da su to dali na pc pola bi im bilo oprosteno…a onda nek ju optimiziraju za konzole….ovo nema smisla!?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?