HCL.HR

Vivanco proizvodi – dobra kvaliteta za izvrsnu cijenu

sponzorirani članak 09.09.2016.   •   Tehnologija


Od raznih vrsta slušalica i zvučnika, preko posebnih kabela pa sve do punjača i daljinskih upravljača, Vivanco brand donosi proizvode dobre kvalitete za iznimno pristupačnu cijenu.

vivanco-uvodna-2

Tvrtka Vivanco ima dugu tradiciju – osnovana je još 1920. Godine, a od 70-ih godina bave se potrošačkom elektronikom i slove za jedan od vodećih europskih proizvođača i distributera dijelova potrošačke elektronike, informatičke tehnologije, telekomunikacija i sustava za povezivanje istih.

Njihove proizvode vidjet ćete na policama hrvatskih trgovina Instar Informatika, Links i Vacom, a osim zanimljivog dizajna pogled će vam zasigurno privući i vrlo primamljiva cijena. Ako planirate kupiti neki uređaj poput miša, tipkovnice ili slušalica vidjet ćete da Vivanco modeli tih uređaja nude zanimljiv dizajn za iznimno jeftinu cijenu.

Naravno da svaki kupac treba biti realan kod očekivanja za tako jeftine proizvode, no Vivanco proizvodi već godinama slove za dobru kombinacija kvalitete, cijene i dugotrajno pouzdanih proizvoda. Primjerice, u nekim slučajevima njihovi kablovi su kvalitetniji od originala, pogotovo kod kablova za mobitele.

Iz široke ponude Vivanco proizvoda njihova SPORT linija slušalica je vrijedna posebne pažnje. Bilo da se bavite biciklizmom, nekom borilačkom vještinom ili ste jednostavno redoviti posjetitelj teretane, Vivanco slušalice iz SPORT linije kreirane su za sve sportaše i one koji se tako osjećaju.

Primjerice, tu su SPORT AIR Bluetooth 4.0 perolake slušalice s mikrofonom i površinom otpornom na znoj i vodu. Imaju domet od 10 metara, baterija im traje oko 5 sati, a tu je i jedinica za reprodukciju i upravljanje telefonskim funkcijama za one situacije kada vas usred slušanja glazbe netko nazove. Kao što vidite po priloženoj slici, dostupne su u crnoj i bijeloj boji.

vivanco-sport-1

Zatim vrijedi istaknuti silikonske Sport Slušalice SPX 60 što se posebno diče izvrsnom izolacijom od vanjske buke, a otporne su i na vodu te vrlo udobne zbog mekanog silikonskog kućišta. Dolaze uz tri para ear clipsa za uši da sami možete odabrati koji vam najbolje odgovara, a boljem dojmu doprinosi i flat kabel. Također imaju intergrirane i telefonske funkcije.

vivanco-sport-2

Robustan, ali uhu ugodan dizajn te dobro uravnotežen zvuk za niži cjenovni razred pronaći ćete i u ostatku ponude SPORT linije Vivanco slušalica, poput modela SPX 40 i SPX 20.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?