HCL.HR

Vraća nam se Sly Cooper, ali ne na PlayStation

Zoran Žalac 23.07.2018.   •   1 komentara


Sonyjev serijal Sly Cooper bit će oživljen iduće godine, ali ne u obliku nove videoigre već kao animirana serija za djecu.

Prošlo je već pet godina od “umirovljenja” Sly Coopera, lopovskog rakuna koji je svoju zadnju avanturu imao u PS3/PS Vita igri Sly Cooper: Thieves in Time. Kako su Slyjevi tvorci već odavno krenuli na nove projekte uz InFamous serijal i nadolazeći Ghost of Tsushima, nije izgledno da će se rakun i njegova družina vratiti u skorije vrijeme… barem ne u igrivom izdanju.

Ipak, Sony će još jednom pokušati iskoristiti jednu od svojih franšiza u drugu svrhu pa će Sly Cooper zaživjeti u obliku animirane serije za djecu. Jučer je potvrđeno kako će Sly dobiti TV seriju od ukupno 52 epizode, od kojih će svaka trajati po 11 minuta. Serija će se na TV-u početi prikazivati u desetom mjesecu 2019., a završit će krajem 2020. godine.

Na produkciji serije radi tvrtka Technicolor Animation Productions, koja već ima iskustva sa adaptiranjem videoigara (radili su Sonic Boom). Premisa priče u seriji će biti slična onoj iz igara – Sly i njegovi prijatelji Bentley te Murray moraju spašavat će grad te istovremeno bježati od zanosne inspektorice Carmelite Fox.

Za sada nije poznato što će biti s planiranim Sly Cooper filmom. Moguće je da se Sony nakon fijaska s filmskom adaptacijom Ratchet & Clanka ipak odlučio za drugačiju strategiju pa će Slyja predstaviti mlađoj publici u obliku serije.

Komentari (1)

  • TheGreatIdiot

    23.07.2018 - 12:11

    Baš me zanima da li će crtani biti dobar ili sranje kao većina novih. Svaka čast za one crtane koji nisu potpuno ludi poput Frozena, Strange Magic, Ledenog doba i takvih. No, serijali su uglavnom potpuno bijesni i ne znam kako ih imaju obzira servirati klincima. Nije ni čudo da je svaka generacija sve luđa. Gori smo od kauboja i indijanaca

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?