HCL.HR

Vraća se odlična igra Scott Pilgrim vs. The World

Zoran Žalac 11.09.2020.   •   1 komentara


Povodom desete obljetnice igre Scott Pilgrim vs. The World Ubisoft je najavio kompletno izdanje koje dolazi na aktualne konzoli i prvi put na PC.

Prošlo je već deset godina otkako je stripovski junak Scott Pillgrim adaptiran u film Scott Pilgrim vs. The World, a slijedom toga i u istoimenu videoigru. Bila je to odlična 2D tabačina za PS3 i X360 konzole, no živjela je relativno kratko – do kraja 2014. godine kada je povučena iz prodaje. Pola desetljeća kasnije Ubisoft je obradovao fanove Scotta Pilgrima najavom kako će povodom 10. obljetnice vratiti igru u prodaju.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition naziv je igre koja će se do kraja 2020. pojaviti na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzolama, te po prvi put ikada – na PC-u. Uz glavnu kampanju sadržavat će još dva DLC dodatka (Knives Chau i Wallace Wells).

Vrijedi napomenuti da ovo neće biti remaster u punom smislu riječi pa grafičkih poboljšanja neće biti nego je zadržan originalni retro izgled igre. No, sve što je bilo dostupno u originalu bit će upakirano i ovdje, uključujući kooperativni multiplayer za do troje igrača.

Komentari (1)

  • Kernel

    12.09.2020 - 09:20

    Jedva cekam! Obozavao sam stripove, film je bio odlican, ali nikad nisam stigao zaigrati igru. Drago mi je da ju re-releasaju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?