HCL.HR

Vraća se otpisana mech pucačina, najavljen je Hawken Reborn

Zoran Žalac 16.05.2023.   •   2 komentara


Sutra će se na Steamu ponovno pojaviti Hawken, nekad obećavajuća free-to-play pucačina kojoj su serveri bili ugašeni 2017. godine.

Sjećate li se Hawkena? Bila je to uzbudljiva multiplayer pucačina mech tematike, davno prije Titanfalla. Krasile su je brza akcija i dobra grafika, no spletom okolnosti serveri za igru bili su ugašeni 2018. godine. Grupa fanova nije se mogla pomiriti s time te su 2020. obećali povratak igre na PC. I evo ga, dočekali smo Hawken Reborn.

Ponovno će to biti pucačina iz prvog lica, no ovoga puta neće se sve svoditi na multiplayer. Hawken Reborn imat će i PvE elemente pa ćemo se boriti protiv AI protivnika u obliku zaraćenih frakcija, korporacija i drugih. Postojat će čak i neki oblik priče koji će biti ispričan kroz misije.

Igra će sutra, 17. 5., biti lansirana u early accessu gdje će biti dostupno početnih šest misija.

Komentari (2)

  • BigM

    16.05.2023 - 14:15

    Bila je zabavna igra. Šteta što su ju ugasili na PC. Pokušao sam tad i MWO nakon toga ali nije mi bilo to to. Tako da mi je super što se vraća

  • ukek

    16.05.2023 - 18:03

    Igrao jos onda, legendarna i kvalitetna casual makljaza. Mada ruku na srce samo je odbrojavala dane do gasenja servera, jos od prvog dana, uostalom kao i tona drugih kvalitetnih, slicnih arena tipa shootera. I koliko vidim u opisu pise primarno PVE, a PVP mozda bude naknadno dodan, sto mi je skroz bizarno, ali eto .. 🤨

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?