HCL.HR

Vratio se legendarni Microsoftov lik – kao privjesak za oružje

Zoran Žalac 04.05.2022.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Ikonični pomoćnik Clippy našao je svoj put do gaminga te se pojavio kao jedan od kozmetičkih dodataka u drugoj sezoni igre Halo Infinite.

Stariji korisnici Windowsa vjerojatno se sjećaju Clippyja. Bio je to Microsoftov pomoćnik za uredski paket aplikacija koji je ostao upamćen po tome što je korisnike svako malo gnjavio svojim savjetima i upitima. Nisi mogao mrdnuti mišem, a da okata ziherica to ne prokomentira. Clippy je brzo “dobio nogu” te u Windowsima pojavljivao tek povremeno, kao easter egg. No, sad je čak izašao iz domene uredskih alata te odlučio pokoriti svijet gaminga.

Naime, napokon je stigla nova sezona za besplatnu multiplayer igru Halo Infinite, a igrači koji su ju isprobali imali su što i vidjeti. Jedan od dodataka koji se mogu zakvačiti za oružje jest famozni Clippy. Štoviše, Clippy se može otključati kao i naljepnica za napis s igračevim nadimkom.

Onaj tko prati zajednicu igrača Halo Infinitea vjerojatno neće biti iznenađen ovim razvojem događaja. Vidite, sami su igrači prije devet mjeseci došli na ideju da se stari pomoćnik ubaci u Halo. Iako je sve nastalo kao zafrkancija, developeri su ju prihvatili te stvarno odlučili ubaciti Clippyja u igru.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Jaybee

    05.05.2022 - 21:04

    Imam ju za mcc naljepnicu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?