HCL.HR

Vrijeme je za obnovu Europe, izašao je WW2 Rebuilder

Stjepan Fikter 17.01.2023.   •   3 komentara


Završetkom Drugog svjetskog rata počinje obnova u WW2 Rebuilder koji nas vodi u Englesku, Francusku i Njemačku kako bi iz ruševina, izgradili novu budućnost.

Nećemo se ni potruditi pobrojati koliko izdavač PlayWay ima igara u izradi, ali barem jedna od njih je došla u punoj verziji. Iako je Zoran sumnjao u izlazak, WW2 Rebuilder sada je stvarno dostupan za kupnju. Stoga, vrijeme je za uzeti alat u ruke te krenuti u obnovu devastiranih gradova kako bi im omogućili svjetlu budućnost.

WW2 Rebuilder odvest će nas na putovanje kroz Englesku, Francusku i Njemačku kako bi pomagali u različitim zadacima čišćenja i građenja. Ima tu svega za raditi – od izvlačenja olupine autobusa, rezuckanja, skupljanja materijala, vožnje traktora pa sve do čišćenja zidova. Zvuči kao nešto što bi Igor mogao zaigrati, možda čak i serijal napraviti!

Ako niste kompletno sigurni je li obnavljanje gradova po završetku Drugog svjetskog rata vaša niša, može se preuzeti demo verzija koja sadrži prolog igre, odnosno put u Hamburg. Sad nam ostaje za vidjeti hoćemo li ikada postati frizer u Hairdresser Simulator ili će to tek ostati puka želja mnogih PlayWay fanova.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Benjamin Scrool

    17.01.2023 - 14:46

    Igore jedva čekam gledati kako ćeš obnavljati Dresden

  • Adam Jensen

    17.01.2023 - 17:52

    Zar postoji gamer koji ima tako debele živce za ovu igru 🙂

  • kaurazmaj23

    18.01.2023 - 10:36

    Šta im još neće pasti na pamet. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?