HCL.HR

War Robots: Frontiers vodi nas u timsko napucavanje iz trećeg lica

Stjepan Fikter 11.11.2022.   •   6 komentara


Veliki roboti, šarolika oprema za definiranje vlastitog stila igranja i timska akcija glavne su značajke nadolazećeg War Robots: Frontiers koji će u punom izdanju biti besplatan za igranje.

Volite robote? Imamo odlične vijesti. Najavljen je War Robots: Frontiers, akcijska pucačina iz trećeg lica u kojemu se bore dva tima po šest igrača. Brza akcija, hrpa raketa i drugog naoružanja te timska suradnja krasit će bitke između metalnih grdosija. Uz to, svaki pilot imat će svoju garažu u kojoj će pripremati svog ljubimca za sljedeću bitku.

Osim što će postojati različiti tipovi robota, šarolika oprema dodatno će definirati stil igranja. Teži i sporiji robot ili lakši pa brži, željeni build bit će potpuno nama na izbor. Štoviše, eksperimentiranje s komponentama će biti poželjno. Također, najavljuje se i uništiva okolina što će dodatno poticati taktičnije timsko igranje. Uz to, kruna suradnje bit će u obliku Alpha robota koji će uništavati sve pred sobom.

War Robots: Frontiers najavljen je za PC te PlayStation i Xbox platforme. Napucavanje kreće već ovog mjeseca, točnije od 24. 11. kroz zatvorenu betu kojoj se može pristupiti kupnjom tzv. Pioneer Packa.

Puna verzija planirana je za iduću godinu te će biti besplatna za igranje.

Komentari (6)

  • ZeZeko

    11.11.2022 - 11:53

    I miss Hawken 🙁

    • Dukie

      @ZeZeko, 11.11.2022 - 12:33

      Hawken je bila jebena igra, steta sto nije uspjela…….

  • tylerogg

    11.11.2022 - 12:19

    Future Cop: LAPD u modernim vremenima.

  • Sempler

    11.11.2022 - 12:21

    Mechovi za siromasne moze samo daj xD

  • MetalicStar

    11.11.2022 - 12:47

    Ja igram vec 4 g. War robots na ios, igra je stvarno dobra i zarazna ko voli mech game moglo bi mu se svidjeti, ubiti ovaj frontiers je isto sto i war robots jer ga radi pixconic samo sto ce biti u brutalnoj boljoj grafici i iskreno radujem se toj igri, e sad postoji caka u war robotsu a brijem da ce isto biti i u frontiersu, ako zelis biti fucker i dominantan na terenu moras potrosit brdo para na mikrotransakcije da bis friziro mecha, ja u war robotsu hangaru imam svih 5 mechova mk3 i titana lvl 150 i piloti svih 5 lvl 70 i naravno oruzja mk3 za to sam morao brdo kesa istrest moja procjena da sam potrosio do sada oko 1000€ na mk3 upgrade + sta sam jos kupovao brdo drugih mechova i titana i oruzja, znam da ce dosta njih reci da nisam normalan jer sam tolko trosio kesa na mikrotransakcije ali eto za mene je ta igra vrh i svaki dan bacim barem 5/6 meca i nikad mi ne dosadi, svaki put mi je izazovno oped i gust kada dodem na prvoj listi, nisam nikad mislio da ce me toliko zaraziti ali eto ova igra mi je medu top 10 u mom zivotu sta sam igrao ne da mi se svida samo nego jednostavno volim ovu igru, ko sta je gore napisano vasi ljubimci, tako ih smatram moji ljubimci, eto ovo pisem cisto da znaju ljudi ako krenu igrati sta mogu ocekivati od ove igre, kazem igra je stvarno gust ali ako oces biti na vrhu mikrotansakcije su nazalost neizbjezne a regularnim putem bi ti trebalo barem po meni min 10 godina da dodes do mk3 i ostalo i to bis morao rokati barem 50 meceva dnevno, a isto vjerujem da ce biti slicno i u frontiersu, moze se i obicno zabaviti ali ako ocete biti na vrhu morate jednostavno ovo sta sam pisao raditi, eto ko oce neka izvoli

  • Monster Tamer

    11.11.2022 - 16:02

    Čekam da taj M.A.S.S. Builder izađe iz rane faze, odličan akcijski RPG sa robotima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?