HCL.HR

Wargaming najavio Master of Orion reboot

Stjepan Fikter 09.06.2015.   •   1 komentara


Nakon zemlje, zraka i oceana, developeri World of serijala odlaze u svemir rebootom poznate 4X strategije Master of Orion.

Kada je 2013. godine održana aukcija Atarijevih IP-a, Wargaming je ugrabio prava na 4X serijal Master of Orion. Sada, dvije godine kasnije, stiže nam i najava Master of Oriona, no ne radi se u potpunosti o novome naslovu, već o rebootu originala.

Za ponovno oživljavanje franšize bit će zadužen Wargamingov NGD Studios uz nekoliko ključnih ljudi koji su bili u originalnom razvojnom timu. Budući da se radi o rebootu, očekuje nas grafički prikaz prilagođen današnjim standardima, novo sučelje i tutoriali uz likove koji će imati cijeli govor snimljen, umjesto isključivo tekstualnog prikaza. Za što više zabave u svemirskim prostranstvima, pobrinut će se 13 igrivih rasa od kojih će svaka imati unikatne prednosti, tehnologije i izgled brodova – standardno za ovaj žanr, reklo bi se.

Suosnivač studija Andrés Chilkowski kaže: “Dok smo napravili mnoga poboljšanja na cijeloj igri, uvjereni smo da će se klasični i zarazni gameplay svidjeti igračima bez obzira da li su igrali igru prije mnogo godina ili će je sada doživjeti po prvi puta.”

Komentari (1)

  • Slazar

    11.06.2015 - 10:41

    Neznam dali je mlađa populacija imala prilike igrati master of orion, ali radi se o jednoj od najboljih strategija svih vremena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?