HCL.HR

Wii U NOVOSTI: Mario Kart 8 ima datum izlaska, novi traileri za velike ekskluzive

ToxarE 14.02.2014.   •   40 komentara


Na prvom Nintendo Directu 2014-te prikazani su novi traileri za Bayonettu 2 i Monolithov X, a postavi Smash Bros. likova pridružio se novi borac.

Iako je gledateljima u početku djelovalo da je 3DS glavni fokus Nintendove prve ovogodišnje Direct prezentacije, japanski gaming gigant pri kraju je jučer održanog Directa ipak razveselio i vlasnike Wii U konzole. Dapače, otkrili su nekoliko zanimljivih novih trailera, a konačno smo dobili i konkretan datum izlaska Mario Karta 8.

U novom Mario Kartu vozit ćemo se naglavačke ekskluzivno na Wii U konzoli počevši od 30. svibnja, obavijestio nas je predsjednik Nintenda Satoru Iwata. Uz to, otkriveno je i kako će se postavi igrivih likova pridružiti zločesti Koopaling mini-bossevi, predstavljeni po prvi put još u Super Mario Worldu iz 1992. godine. Pogledajte ih u akciji na stazi u krasnom novom traileru.

Ljubitelje japanskih RPG igara i pogotovo Xenoblade Chroniclesa za Wii, posebno će razveseliti prvi direktni prikaz gameplaya iz Monolith Softove nove igre još uvijek poznate samo kao X. Novi video pokazuje akcijsku borbu protiv manjih i većih stvorenja u nečemu što se čini kao kooperativni multiplayer mod. Sve to uz lijepu grafiku s pogledom na svijet koji seže daleko u daljinu, velikog levitirajućeg mecha i natpise poput “Huge Succeeded”. Nije poznato kako će se igra povezati s Xenoblade Chroniclesom, no rečeno je kako je sustav borbe u X-u izgrađen i nadograđen na osnovi onoga iz Chroniclesa.

Novi trailer dobila je još jedna Wii U ekskluziva koja potvrđeno stiže ove godine. Pored ispod priloženog trailera Bayonetta 2 nije dobila i konkretan datum izlaska na ovom Directu, no Nintendo i Platinum Games kasnije su objavili kako će se pojaviti na policama trgovina u Japanu “tijekom ljeta”. Novi trailer fokusira se na priču, ali i na neke nove mehanike u borbi.

Ususret izlasku Donkey Kong Country Tropical Freezea sljedeći tjedan, objavljen je i prigodan launch trailer. U njemu vidimo Donkeya i ekipu u HD izdanju (s pravim krznom i sve!) u platformerskoj avanturi koja uključuje skakanje, plivanje, jahanje nosoroga i zapaljenih bačvi, ali i neke opako drske negativce kojima očito ni banane nisu svete.

Novim trailerom otkriven je još jedan novi lik koji se pridružuje postavi boraca u novoj Super Smash Bros. igri za 3DS i Wii U. Riječ je o zvijezdi igre Punch-Out!!, Little Macu čije zelene rukavice šaketaju druge poznate likove iz Nintendove biblioteke u sljedećem Full HD videu. Datum izlaska igre, nažalost, nismo dobili ovom prilikom.

Iako prvi ovogodišnji Direct nije donio mnogo iznenađenja, Nintendo je neočekivano najavio kako će se GameBoy Advance igre uskoro početi pojavljivati na Virtual Console sekciji eShopa za Wii U. Neočekivano je zapravo to što ih još nisu najavili i za 3DS, iako neki od vlasnika 3DS konzole imaju nekoliko GBA naslova na svojim handheldima već duže od godinu dana zbog 3DS Ambassador promocije. Bilo kako bilo, prve GBA igre stižu na Wii U ovog travnja počevši s naslovima Metroid Fusion, Mario & Luigi: Superstar Saga i Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3.

Osim toga, najavljen je i nastavak Wii U ekskluzivne kolekcije mini-igara NES Remix u kojoj su stare NES igre prerađene za Wii U i remiksane na način da predstavljaju drugačiji izazov nego prije 20-ak godina. NES Remix 2 dolazi u travnju i donosi “remiksane” mini-igre temeljene na naslovima poput Super Mario Bros. 3, Kirby Adventure, Metroid, The Legend of Zelda i Punchout. Osim toga, NES Remix 2 donosi i punu igru naziva Super Luigi Bros. u kojoj igrate kultni Super Mario Bros., ali u suprotnom smjeru i to s Luigijem umjesto Marija.

Komentari (40)

  • ReaLitieS-101

    14.02.2014 - 18:07

    Mislim da vlasnike Wii U konzole nema zbog čega zabrinjavat budućnost Wii U konzole, bar ne u 2014. go.. Po viđenom Wii U će imati najbolje ekskluzivne u 2014.go. i veliki broj toga na raspolaganju..Mario Kart 8 će definitivno biti najbolji kart do sada, a Bayonetta 2 već sada mami igraće suprotnih konzola i stvara jal… Neko dan sam slušao i Sonic Boom Interview sa Bob Rafei i mogu reći da bi ovaj novi Sonic mogao biti najbolji do sada..
    Tu su još SSB, navodno se EA vraća, i dosta iznenađenja koja će prezentirati na E3, tako da Wii U vlasnici ne brinite, a vi koji niste možete postati bez imalo straha.. 😉

    • SonOfOsiris

      @ReaLitieS-101, 18.02.2014 - 11:47

      Je i onda si se probudio, teška vremena su ispred njih

    • ReaLitieS-101

      @ReaLitieS-101, 18.02.2014 - 12:16

      Ja sam se odavna probudio, ali tebi i većini, koji ste generacija PS-a trebati će još jedno 10. go.. Ali neka, za drugo ni niste! 😛 Ma nema veze, tako bi ti rekla moja mala curica..

    • SonOfOsiris

      @ReaLitieS-101, 19.02.2014 - 22:54

      Nemaš ti pojma stari ovo ti je rekla kazala šta ti pričaš, imam skoro sve Nintendo konzole i znam šta pričam, PS-u je trebalo 4 mjeseca da ih stigne i prestigne za još tjedan , dva, surova realnost

  • liam

    15.02.2014 - 14:42

    Za mene nista zanimljivo,uvik isto od nintenda. Smo zestoki fanovi mogu kupiti wii u. Kakva je to konzola koja nema najpopularniji zanr u svijetu igara FPS ili FIFU,PRO!? Znaci samo netko tko voli maria moze biti potpuno miran… Nije mi namjera blatiti nintendo,al ljuti me njihova politika.

    • Štef

      @liam, 15.02.2014 - 18:55

      Mislim da nisi u pravu, ima COD(najpopularniji FPS), pod prvo, a drugo imao je fifu 2013, i nikto nije želio da je kupi, bilo je to mizarno.. Ali EA nije isto u pravu, koliko je u to doba bilo prodano Wii U, ništa, i u početku su Wii U kupovali isključivo fanovi Maria, i naravno da se fifa nije prodavala.. I to je kriv isključivo EA a ne Nintendo! Tako da ta tvoja teorija pada u vodu! I što se tiće marija, novi Mario 3D je sto puta zabavniji od večine igara sa kojima ti misliš da si FACA, samo zato što lete glave i krv šprica, daj odrasti molim te… Ja sam kupio Wii U, imam i odličan PC, igram COD, BF4, Fifu na kompu, ali mi Wii U super drag, igre su vrhunske, vaš tablet kako ga vi nazivate je odličan a Wii U PRO savršen, tako da ne vidim u čemu je problem.. Ove igre koje dolaze su vrhunske i šta je najvažnije super izgledaju, ako vam je toliko stalo do grafike.. X igra izgleda da bi mogla biti najveće iznenađenje i pomrsiti nekim RPG igrama račune za PRG godine…

    • liam

      @liam, 15.02.2014 - 19:14

      Nemam ja sta biti faca jer igram nesto osm maria(njega bi jedinoga volija igrati od svih wii u igara). Al i sam kazes da ti triba pc uz wii u,jer kad se igre potpuno prebace u next gen tesko ce koja multypla. igra izaci za njega. I dalje tvrdim da osim zestokih fanova nitko nece kupiti wii u.

    • Štef

      @liam, 15.02.2014 - 19:53

      Eto ja nisam žestoki fan, pa sam ga kupio..

    • Štef

      @liam, 15.02.2014 - 19:56

      Ne netreba mi PC uz Wii U, ali ga imam isto kao i velika večina, jer je to danas već postala potreba, a ne luksuz..

    • Štef

      @liam, 15.02.2014 - 20:11

      Radim nešto pa ti ne stignem na sve odgovoriti.. Veliš kada se igre prebace u potpuni next gen teško će koja igra doći na Wii U, ali eto srečom Project Cars je u potpunosti N.G. naslov i dolazi na Wii U, a što će biti u budučnosti to nitko ne zna pa nemoj ni ti biti pametan.. Jel pošteno? Ako voliš PS, uživaj u nijemu ali nemoj blatiti nikog drugog, jer za time nema potrebe, a i nisi korektan.. Wii U je dovoljno snažna konzola da u budučnosti dobije dobre igre, ali sve zavisi o dogovoru između Nintenda i programera..

    • liam

      @liam, 15.02.2014 - 21:00

      Ma posteno,ne pravim se pametan,to je samo moje misljenje. Nisam imao namjeru blatiti nego iskazati svoje nezadovoljstvo sa wii u. Jer sa ovim igrama koje nude, nikad necu kupiti nintendo i opet imati priliku zaigrati S. Maria…. Mislim da su ovaj put fulali…

    • SonOfOsiris

      @liam, 19.02.2014 - 23:01

      Fulali su i to teže, skroz krivi marketing, šta reć kada jedan EA neće izdavat igre, a izdavao je u N64 i GameCube eri, užas

  • Emperor Ghaleon

    15.02.2014 - 17:22

    Ovaj trailer za ''X'' je pre***en!

  • Štef

    15.02.2014 - 19:06

    Mario Kart 8 je poslje Nintendo directa na Amazonu Japan došao na broj 1. to znaći da bi novi Mario Kart mogao Wratiti Wii U natrag na stazu, jedna igra može sve promijeniti, a pogoto M.K. koji je na prvoj Wii konzoli prodan preko 30 milijuna.. Ostale igre izgledaju odlično, X i Bayoneta 2 savršeno!

    • SonOfOsiris

      @Štef, 17.02.2014 - 12:32

      Jedna igra ne može ništa promjeniti, prošla su ta vremena

    • ReaLitieS-101

      @Štef, 17.02.2014 - 16:16

      Kada je Nintendo u pitanju sve se može! Po kojoj logici ti kažeš da ne može?
      Ako igraš BF3 u MP, tada jedva čekaš Bf4, kupuješ novi hardver i kupuješ novu igru, isto je tako i sa M.K… Prodano je oko 34 miljuna kopija a od toga još uvijek ga oktivno igra preko 15. milijuna igraća, to znači da će se ti igrači speseliti na M.K.8 i naravno kupiti novi Wii U, isti slučaj kao i kod BF3/4..

    • SonOfOsiris

      @Štef, 18.02.2014 - 11:46

      Nemaš ti veze sa realnošću, neće ti nitko kupit novu konzolu radi jedne igre, zastarjelo razmišljanje, to što si nabrojao brojke te brojke se odnose na Wii, znači po tebi bi trebalo barem 50% Wii korisnika kupiti WiiU, a kupilo ih je 5% i pitanje je dal će dostići GameCube brojke, a kamoli ostale, plejka ih je prestigla u roku 5-6 mjeseci, a nije ni lansirana još u Japanu, teška vremena za nintendo

    • ReaLitieS-101

      @Štef, 18.02.2014 - 12:05

      50% Wii korisnika kupiti WiiU, hahaha… Time si sve dokazao, ako je tebi oko 15. milijuna 50% korisnika Wii, onda ti više ni nemam što za reći.. A što se tiće teškim vremena, to ćemo još vidjeti, nemoj da plačeš poslije! 😉

    • ReaLitieS-101

      @Štef, 18.02.2014 - 12:08

      A i mislim da ti mene nisi dobro shvatio, 50% igraća igra Wii Mario Kart aktivno i dan danas, a ne Wii U korisnika, jer Wii korisnka ima preko 100 milijuna.. 😉

    • Ementaler

      @Štef, 18.02.2014 - 12:41

      Od kud ti informacija da danas oko 15 milijuna igrača aktivno igra Mario Kart Wii? To mi djeluje vrlo prenapuhano, igra definitivno nije toliko popularna danas. Inače, postojao je bundle s Wii konzolom i Mario Kartom Wii, a prodaja te igre u tom bundleu se pribrojava i ukupnoj prodavanosti igre (koja JE impresivna i dalje, samo kažem). U svakom slučaju, ne treba se voditi tim statistikama o prodavanosti Wii konzole i igara za nju i direktno to uspoređivati s Wii U konzolom i igrama za nju. Jer očito je da je Wii konzola bila vrlo popularna zbog svog jedinstvenog pristupa tržištu u to vrijeme, ali isto tako je očito i da se ta popularnost ne prenosi na Wii U kao nasljednika, koji očigledno nije ni približno toliko zanimljiv na današnjem tržištu – unatoč tome što je već dobio mnogo interesantnih ekskluziva, a dobit će ih i više kroz ovu godinu. Mario Kart, Smash, X, Bayonetta i sve ostale ekskluzive koje dolaze će pomoći prodati Wii U konzolu, to je sigurno – ali nikako ne u tolikoj mjeri kao što je, primjerice, Wii Sports, zajedno s drugim ekskluzivama, prodao Wii konzolu. Wii U jednostavno nije uspio na isti način očarati današnje tržište, kao što je to Wii učinio prije kojih 5-6 godina.

    • ReaLitieS-101

      @Štef, 18.02.2014 - 14:22

      Informaciju mi je dala Yunakaren Kandem, koja i sama aktivno igra, ali to nije bitno, činjenice su da se danas još jedino donekle igra M.K. aktivno na Wii od svih izašlih igri.. Wii U nikada neće imati takvu naklonjenost, to je ipak bilo nešto novo što su svi htjeli bar probati.. I ne slažem se sa tvojim tvrdnjama, da Wii U očigledno nije ni približno toliko zanimljiv na današnjem tržištu, bio je zanimljiv u početku dovoljno, koliko sjećam! Ali današnji mediji, razni portali, analitičari, odmah nakon izlaska najava novih konzola konkurencije je to poluljala, ali iskreno se nadam da će se polako to početi popravljati, sad je i onako sve u dobrom softveru.. Polako blijede priče i raspravljanja o hardveru, moći i tim sranjima, koji u biti i nisu nikakvo mjerilo za dobru igru… Vrati li se EA, par dobrih ekskluziva, malo više reklame i eto Wii U opet može biti zanimljiv.. Ako se ne varam Donkey Kong Country: Tropical Freeze je na AMAZON FRANCE, GERMANY, i SPAIN došao na broj 1. Kako su do sada stvari stajale u EU to nije bio slučaj sa Wii U igrama, ni blizu.. Samo kažem nikada ne treba podcjenjivati Nintendo! 😉

    • Ementaler

      @Štef, 18.02.2014 - 15:40

      Ma naravno da je bitno od kuda dolazi informacija, pogotovo kad to koristiš kao neki veliki argument u raspravi i stvaraš toliko buke u komentarima ovdje. Jer očito je da ti je informacija kriva. Mario Kart Wii u ovom trenutku nema ni blizu 15 milijuna aktivnih igrtača. Jednostavno je čovječe, raspravljaj jasno i smisleno, bez izmišljanja i uljepšavanja već iskrivljenih činjenica radi nekog fanboy efekta i sve će bit u redu.

    • ReaLitieS-101

      @Štef, 18.02.2014 - 15:58

      Ti opet spominješ Fanboy, mislim da si već odavno trebao shvatiti da sam fan, obožavatelj PC-a, a Nintendo vidim kao najbolju opciju uz PC, pa i sam zato imam Wii U..
      Jer Nintendo vidim kao daleko bolje predane poslu koji rade, i igre su im više nego zanimljive, u praksi se vidi da uživaju u tome što rade, zato im svaki novi Mario bude oko 10/10, ruku na srce nije to lako postizati uvijek sa istim likom… 😉

    • SonOfOsiris

      @Štef, 19.02.2014 - 22:59

      Stari bolje pročitaj što sam napisao, sve sam ti točno objasnio, ovo što ti pričaš je presmiješno nema veze sa realnošću, a za ovih 15 milijuna da aktivno igra je besmislica i 100% nije točno, neću ja ništa plakat ja sam uvijek za Nintendo bio, ali ovo sad je pušing teški ne može se bez glavnih igrača na sceni tj. može se u njihovom slučaju, ali brojke će bit skromne

  • Argulian

    15.02.2014 - 20:33

    Već duže vrijeme razmišljam da uzmem Wii U, skoro ga i kupio ali kad je EA odustao od nintenda tako sam se i ja ohladio. Rado bi odigrao sve te verzije maria ali opet koliko god neko mrzio EA prejaki su to naslovi za ignorirat. Sad vidim da je neko napisao da se šuška o povratku EA na nitendo pa me zanima koliko je to realno? Bayonetta i X su mi skroz zanimljivi tak da bi mogao uskoro uzeti ili prvo pričekati da izađu. No definitivno konzola nije za zaborav..bit će tu svega.

    • SonOfOsiris

      @Argulian, 18.02.2014 - 11:48

      Nita od toga, zaboravi na EA i ostale, 3rd party nikad nije bio jaka strana nintenda, ekskluzive se jedino broje kod njih

    • ReaLitieS-101

      @Argulian, 18.02.2014 - 12:12

      Argulian, eto slušaj toliko brojne fanove PS konzole u nas Hrvata i uzmi si PS, i zaboravi na dobru zabavu i na nenadmašiv gameplay kojeg pružaju Nintendo igre.. 🙂

    • SonOfOsiris

      @Argulian, 19.02.2014 - 22:57

      Jedino si ti fanboy koji nema veze sa realnošću, ne uzet će WiiU na kojem nema 10 igri u preko godinu dana, a za PS3 izašle 3 brutalne ekskluzive samo za Božić toliko o tvom znanju

    • Emperor Ghaleon

      @Argulian, 19.02.2014 - 23:59

      Ja imam PS3, ali eto, nemam pojma koje su to ''brutalne'' (što god ti to značilo) ekskluzive izašle za tu konzolu oko Božića, pa bih te molio da me prosvijetliš pa da ih, shodno tome, i ja kupim i uživam.

    • SonOfOsiris

      @Argulian, 20.02.2014 - 01:38

      Znači Beyond Two Souls & GT 6 pametnome dosta, dodat ću i Last Of Us makar je na ljeto izašla, ali ima se šta igrat

    • ReaLitieS-101

      @Argulian, 20.02.2014 - 07:58

      E jesi bitanga, kad ti ovako moram napisati, sa oproštenjem! Kao prvo, sto ljudi sto čudi, tako da ako se tebi sviđa ono smeće od GT, meni osobno je vrh smeća!
      Drugo, uzeo sam si sad vremena na poslu i malo proguglao, i ne vidim koje su to tako jake ekskluzive u PS3/Xbox360 u 7. go… :O Eto od Xbox360 u 7. go. mi dobro jedno 1/2 igre, a PS3 ima malo više čistih 5 koje bi odigrao, a sve ostalo su multiplatformski naslovi, a svi vi pričate o jebenim ekskluzivama, daj oladite, pogledajmo top 10. u tome se samo ističe The Last of Us, a sve ostalo su Fifa, Bf 3/4, COD, GTA, BioShock Infinite, Tomb Raider, Far Cry 3, itd.. sve multiplatformske igre.. I sad tvoja najveća glupost, ne uzet će WiiU na kojem nema 10 igri u preko godinu dana, u vijeku Wii U već ima samo ekskluziva dovoljno za igranje, Monster Hunter 3 Ultimate, The Wonderful 101, Lego City Undercover, New Super Mario Bros, Pikmin 3, Zombie U, Super Mario 3D World, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games, Sonic Lost World, to je dosta, eto kao što se vidi, to ima samo 10. ekskluziva, a di su sve ostale igre, zato ne pričaj gluposti.. Vi PS noobovi ste bolesni, i ti meni da voliš Nintendo, da imaš sve konzole, daj se skockaj, pa samo se vidi da nemaš pojma ni koje igre su na Wii U, voliš FPS, poput Wolfenstein: The New Order, itd, to dokazuje da je PS za tebe i uživaj u nijemu, i pusti igraće koji bolje iskustvo od FPS igri..

    • Emperor Ghaleon

      @Argulian, 20.02.2014 - 08:58

      Gran Turismo 6? Ček', je li to ona igra za koju treba skinuti patch od nekoliko GB da bi gume manje cvilile? Preskočit ću.

    • Armox

      @Argulian, 20.02.2014 - 09:47

      Gran Turismo – The "Real" Driving Simulator haha. Jebeš bolje modele auta (uklanjanje standard verzija-najveće sramote prošlog gena),zvukove (usisavači anyone? :D),bolju fiziku i tuning kad imaš lunar rover i "astronomical simulation system". Drago mi je da Kaz vidi di su prioriteti /sarcasm.

    • SonOfOsiris

      @Argulian, 20.02.2014 - 10:47

      Ah čuj svako svoje, ali da si Nintendo fan onda bi bolje znao ovako ispadaš bitanga kako si i sam rekao, Zombie U wooow ocjene su bile tak, tak onak imaš 4 resident evila koja hoćeš dolazi onaj brutalni Outlast, Sonic lost world jao ekskluzive ispod prosjeka, uopće ne volim FPS zato sam ti i napisao Last of Us, GT, BTS tolko o tvom znanju, jedino si ti ovdje bolestan koji drka na FPS, normalno da nisi ništa od toga odigrao pa zato lupaš ovakve gluposti, i sve te multiplatformske igre koje si rekao nemaš na WiiU hahahahahahahahahahahahha, pa nemaš šta igrat na kraju sve si sam rekao

    • ReaLitieS-101

      @Argulian, 20.02.2014 - 11:19

      Ok, sad dosta, upravo si svojim ne ne shvatljivim zadnjim postom dokazao da nemaš još ni 15.go… Sorry balavče što sam sa tobom malo raspravljao, nema smisla, trebaš još malo odrasti! Jer bi znao da ocijene raznih portala, grafika, nije mjerilo za neku igru.. Na primjer jedan Gamespot je Super Mario 3D novoj igri dao 9/10 a na kraju samo sve plus a ništa minus(minus 0), eto toliko o ocjenama portala..Sve je u ukusu, kao što je tebi GT zakon, tako je meni smeće.. A kad si već spomenuo Zombie U, to je daleko bolja igra nego li je dobila ocijene.. A za jednu konzolu u dvije godine oko 20. i preko ekskluziva je sasvim dovoljno, i ako još sa stane dođe neka igra kao što je Watch dog, COD biti će više nego dovoljno, ne možeš si ni priuštiti godišnje više od 10. orginalnih igri… Tako da je za mene Wii U u redu, ma što god vi pričali… pa,paaa 🙂

    • SonOfOsiris

      @Argulian, 20.02.2014 - 14:15

      A slušaj čim ti ideš nekog vrijeđat da je balavac to govori o tvojim godinama klinjo valjda zato i ne shvaćaš pola postova, zombie U je mogla biti savršena igra da je nisu sfušali kao launch naslov trebalo je još pola godine da je usavrše, uglavnom da je tebi sve smeće što nije nintendo toliko o tebi , vjerojatno bi ti i watchdogs bili smeće recimo da je otkazan, da super mario 3D je odličan, a šta je sa new super mario bros šta je to, pa nije ni sluga super mario worldu ili mariu 64, sve sam to već imao na DS-u sve viđeno nemaš niti jedne vožnje na platformi, di su dirt, grid, gt, pa to su odlične igre, nema gta, tomb raidera koji odličan, pa ovaj metro 2033, a di su tučnajve 90% ih fali, sport da ne spominjem, stvarno je glupo podržavat nešto drugo da bi bio uskraćen za nešto treće i suludo vjerovat u to

  • ReaLitieS-101

    20.02.2014 - 08:11

    W ii U se isplati samo uzeti radi ekskluziva, i ova godina ih je puna, M.K.8, SSB, B2, Zelda, itd… Mario Kart će biti veliki hit, fenomenalna igra, i ja ću je uzeti, i sigurno više uživati u M.K.8 na Wii U nego li na svom PC-u sa Bf4 kojeg toliko volim.. Pametnom dosta! Trenutno je Wii U najbolja opcija, a dalje ćemo vidjeti, ovo nije fanboyski stav to su činjenice, PS4/Xbox1 trenutno imaju pre malo ekskluziva..

    • SonOfOsiris

      @ReaLitieS-101, 20.02.2014 - 10:36

      Očito da ne znaš koje sve igre izlaze za ostale konzole, samo laprdaš jedno te isto, pametnome dosta kad uspoređuješ mario kart sa BF4 hahhaha, daj molim te uopće nije isti žanr LOL

    • ReaLitieS-101

      @ReaLitieS-101, 20.02.2014 - 11:23

      Sorry HCL! Si ti glup ili ili treniraš biti, tko ti kaže da su to isti žanr, ja ti samo velim da ću u novom M.K.8 uživati više nego u Bf 3/4 koji su mi uzeli dušu.. haha… To samo dokazuje da ne treba biti na konzoli samo FPS, krv i nasilje da bi se uživalo.. To je to, odustajem…

    • SonOfOsiris

      @ReaLitieS-101, 20.02.2014 - 14:17

      A vidiš kad nemaš argumenata onda se ideš vrijeđat to sve govori o tvojoj inteligenciji, ko je rekao da mora biti krv i nasilje to si sam rekao spominjajući COD i BF4 koji me uopće ne zanimaju btw, više ću uživat u Guacameleu ili Journeyu nego u nekom napucavanju

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?