HCL.HR

Wild je novi ekskluzivni naslov za PS4 od kreatora Raymana

Stjepan Fikter 13.08.2014.   •   1 komentara


Michel Ancel je u suradnji s Wild Sheep Studios predstavio Wild, novi naslov u kojemu ćemo kontrolirati ljude i životinje na prostoru veličine Europe.

Od kreatora Raymana i Beyond Good & Evila stigla je najava igre Wild, novog IP-ja koji će biti ekskluzivan za PlayStation 4.

Michel Ancel na Sonyjevoj Gamescom konferenciji nije otkrio gotovo nikakve detalje osim da se radi o igri otvorenog svijeta u kojoj ćemo moći kontrolirati ljude i životinje, a radnja će biti smještena u prirodu kakva je bila prije 10 000 godina. Također treba naglasiti veličinu samog krajolika – usporedili su ga, naime, s veličinom cijele Europe.

Nije otkriveno hoće li Wild biti nekakva vrsta simulatora preživljavanja, ali trailer daje do znanja da će uz muške i ženske likove svijet još nastanjivati životinje poput: ovaca, svinja, vukova, jastrebova i drugih vrsta.

Komentari (1)

  • mickolopi

    13.08.2014 - 08:30

    Zanimljivo, ali djeluje nemoguce da je toliki svijet. Uglavnom, bravo za Sony, uvijek neki novi naslov, dok MS otkupljuje multiplatformske naslove, nemaju ni mrve kreativnosti…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?