HCL.HR

PlayStation 4

PLATFORMA

PlayStation brend svoju je vrijednost potvrdio u osmoj generaciji konzola s četvrtom Sonyjevom kućnom platformom. Dok je Sony bilježio gubitke u svim ostalim sektorima svog poslovanja, prodaja PS4 konzole doslovno je cvjetala. PlayStation 4 se stoga postavio kao vodeća platforma svoje generacije tretirajući svoju publiku otprilike onako kako ugostitelji u Dubrovniku tretiraju posjetitelje s cruisera.

PlayStation 4 Recenzije

RecenzijaNBA 2K24

Josip Klanfar prije 5 dana

25 godina je prošlo otkad je prva 2K NBA igra vidjela svjetlo dana. Je li novi nastavak dostojan obljetnice ili je zaslužio titulu najgore igre svih vremena?

RecenzijaBomb Rush Cyberfunk

Ivan Brekalo 07.09.2023.

Izvođenje trikova, crtanje grafita i bježanje od policije nezaobilazne su točke dnevnog reda neustrašive Bomb Rush družine. Jeste li spremni za Bomb Rush Cyberfunk?

RecenzijaThe Texas Chain Saw Massacre

Lovro Maroševac 18.08.2023.

The Texas Cain Saw Massacre igra je koja donosi drugačiji i osvježavajući pristup u žanru asimetričnih hororaca te svojim posebnostima pokušava izmamiti strah i trepet u igračima.

PlayStation 4 Vijesti

Developeri Need for Speeda prebačeni su na razvoj Battlefield igara

Zoran Žalac prije 2 dana

Razvojni studio Criterion Games pridružit će se kao ispomoć EA Entertainmentu u razvoju budućih igara iz serijala Battlefield.

The Crew Motorfest imao je najuspješnije lansiranje u svom serijalu

Zoran Žalac prije 3 dana

Iz Ubisofta su se pohvalili kako je novi The Crew Motorfest u prvom tjednu ostvario najbolji rezultat u povijesti tog serijala.

Provjerite je li vaš PC spreman za Assassin’s Creed Mirage

Zoran Žalac prije 4 dana

Iz Ubisofta su podijelili detalje oko PC verzije Assassin’s Creed Miragea, uključujući i hardverske zahtjeve za pokretanje igre.

PlayStation 4 Specijali

Top 6 stvari koje želimo vidjeti u Assassin’s Creed: Black Flag Remake

Zoran Žalac 05.07.2023.

Ako je vjerovati glasinama, Ubisoft radi na preradi voljenog Assassin’s Creed: Black Flaga. I mi imamo nekoliko ideja kako poboljšati tu igru.

The Lord of the Rings: Gollum je loša igra, ali Gollum nije loš izbor za glavnog lika

Dominik Vadas 28.05.2023.

Vjerojatno se svi možemo složiti s time da je The Lord of the Rings: Gollum loša igra. Međutim, ne slažemo se svi oko toga da je Gollum loš izbor za protagonista jedne LOTR igre.

Horizon Forbidden West: Burning Shores – tako to rade u Hollywoodu

Zoran Žalac 21.04.2023.

Prvo, a možda i jedino proširenje za Horizon Forbidden West donosi zanimljiv nastavak priče s točno onoliko noviteta koliko biste očekivali od jedne ekspanzije.

PlayStation 4 Igre

The Crew: Motorfest

Lovro Maroševac prije 3 dana

Festival utrkivanja ovog nas puta vozi na Havaje u prekrasnu otočju atmosferu punu različitih vozila poput automobila, motora, aviona i brodova.

Bomb Rush Cyberfunk

Ivan Brekalo 05.09.2023.

Hibrid ekstremnog sporta s naglaskom na izvođenje trikova i akcijske avanture s elementima platformera.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?