HCL.HR

PS4

PLATFORMA

PlayStation brend svoju je vrijednost potvrdio u osmoj generaciji konzola s četvrtom Sonyjevom kućnom platformom. Dok je Sony bilježio gubitke u svim ostalim sektorima svog poslovanja, prodaja PS4 konzole doslovno je cvjetala. PlayStation 4 se stoga postavio kao vodeća platforma svoje generacije tretirajući svoju publiku otprilike onako kako ugostitelji u Dubrovniku tretiraju posjetitelje s cruisera.

PS4 Recenzije

RecenzijaGreedFall

Hrvoje Smoljić prije 2 dana

Zaputili smo se na mistični otok kako bismo pronašli lijek za smrtonosnu epidemiju. U Greedfallu su nas dočekale neke zanimljive stvari, ali i problematične pojave.

RecenzijaFinal Fantasy VIII Remastered

Žarko Ćurić prije 5 dana

Blago osvježeni Final Fantasy VIII stiže nam na svu silu modernih konzola. Znači li to da Squallova ljepota dolazi još više do izražaja u ovom izdanju?

RecenzijaAncestors: The Humankind Odyssey

Svan Hlača prije 6 dana

Ako ste mislili da su vaš otac ili djed imali težak put do škole, grdno se varate. Ova nas igra vraća u vrijeme kada su čovjekovi preci bili pri dnu i od nas traži da nađemo put do vrha hranidbenog lanca.

PS4 Vijesti

Dodatni sadržaji za Anthem ponovno su stavljeni po strani dok BioWare popravlja igru

Zoran Žalac prije 3 sata

BioWare je najavio kako ponovno mijenja plan za dodatni sadržaj nesretnog Anthema. Sada više nećemo vidjeti regularna poglavlja već sezonska ažuriranja.

Ako kupite neku GeForce RTX karticu, dobit ćete Call of Duty: Modern Warfare na poklon

Zoran Žalac prije 1 dan

Nvidia je dogovorila promociju s tvrtkom Activision te će budućim kupcima RTX grafičkih kartica besplatno dati Call of Duty: Modern Warfare.

Ovaj je igrač završio Minecraft bez hodanja!

Zoran Žalac prije 1 dan

YouTuber pod nadimkom TheHeightAdvantage demonstirao je interesantnu tehniku prelaženja Minecrafta bez naredbi za kretanje lika.

PS4 Specijali

Need for Speed Heat – toplo, vruće, vrelo

Zoran Žalac 03.09.2019.

Need for Speed se vraća svojim korijenima! Koliko li smo to samo puta slušali? No, možda je sada baš – za ozbiljno?

Elden Ring – kakvu nam igru pripremaju tvorci Game of Thronesa i Dark Soulsa?

Filip Zorić 16.06.2019.

Na ovogodišnjem smo E3 sajmu dobili najavu za igru Elden Ring. Što sve znamo o tom misterioznom naslovu na kojemu rade autor George R.R. Martin i studio From Software?

Gdje je zapela službena Avengers igra?

Zoran Žalac 23.04.2019.

Dok se Avengeri ovoga tjedna spremaju poharati kino dvorane u kulminaciji Marvelovog filmskog univerzuma, ljubitelji videoigara još uvijek čekaju službenu igru. Zašto?

PS4 Igre

Final Fantasy VIII Remastered

Zoran Žalac prije 5 dana

Blago osvježeni Final Fantasy VIII stiže na svu silu modernih konzola i PC-a. Likove su proljepšali, ali pozadine ostaju iste.

Beyond a Steel Sky

Stjepan Fikter 20.08.2019.

Distopijski svijet Steel Skya vraća se s novom avanturom u kojoj je svijet otvorenog tipa te će dinamično reagirati na odluke igrača.

Port Royale 4

Stjepan Fikter 20.08.2019.

Zlatno doba gusara vraća se s četvrtim nastavkom nekada poznatog serijala kako bi još jednom pokazali svoje ambicije u razvijanju ekonomije od kojeg će malo naselje postati trgovačka oaza.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?