HCL.HR

PS4

PLATFORMA

PlayStation brend svoju je vrijednost potvrdio u osmoj generaciji konzola s četvrtom Sonyjevom kućnom platformom. Dok je Sony bilježio gubitke u svim ostalim sektorima svog poslovanja, prodaja PS4 konzole doslovno je cvjetala. PlayStation 4 se stoga postavio kao vodeća platforma svoje generacije tretirajući svoju publiku otprilike onako kako ugostitelji u Dubrovniku tretiraju posjetitelje s cruisera.

PS4 Recenzije

RecenzijaFar Cry New Dawn

Zoran Žalac prije 4 dana

Far Cry je s nastavkom petice prešao na neku sasvim novu egzotiku, no ne treba očekivati da je ona doista svježa i drugačija od već viđenoga.

RecenzijaKingdom Hearts 3

Gregor Stojev prije 6 dana

Nakon nekoliko decimalnih izdanja i niza besmislenih riječi, Kingdom Hearts je napokon naučio brojati do prestižnog broja tri. Saznajte znači li to da je došlo vrijeme za proslavu i vatromet.

RecenzijaWargroove

Hrvoje Smoljić 05.02.2019.

Provjerite jesu li tvorci Stardew Valleyja i Starbounda uspjeli napraviti još jedan hit u nizu i kako se njihov Wargroove snalazi u formatu strategije na poteze.

PS4 Vijesti

U Engleskoj se održao “živi Fortnite”, događaj je bio katastrofa

Zoran Žalac prije 4 sata

Više od 2800 ljudi ovoga je vikenda posjetilo događaj zvan Fortnite Live koji se održao u Engleskoj. Nisu se baš zabavili.

Otkriveno je što sve donosi četvrta godina za Rainbow Six Siege

Pero Mlinar prije 4 sata

Otkriveni su detalji o tome kako će biti ispraćena četvrta godina postojanja Rainbow Six Siegea.

Neki igrači Anthema su prijevremeno stigli do posljednje misije

Filip Zorić prije 5 sati

Anthem sadrži brojne tehničke probleme čak i nakon dvije demo verzije. Ovaj put su igrači nabasali na bug zbog kojeg prijevremeno dođu do posljednje misije.

PS4 Specijali

Death Stranding ima važan zadatak: ispraviti horor nevidljivih neprijatelja u igrama

Zoran Žalac prije 3 dana

Kad god su neprijatelji u videoigrama nevidljivi samom igraču, to izaziva više frustracija nego napetosti. Nadajmo se da će Death Stranding biti igra koja će to ispraviti.

Gerilski marketing Apex Legendsa veće je iznenađenje od same igre

Zoran Žalac 07.02.2019.

Apex Legends je igra koja je došla niotkuda i na zasićenom tržištu battle royale naslova ostvarila zapažen rezultat. Gdje je kvaka u njezinom uspjehu?

The Division 2 je igra koja ne želi imati kraj

Zoran Žalac 04.02.2019.

Igrali smo Ubisoftov The Division 2 i već sada o toj igri možemo izvući neke zaključke. Evo kako nas se dojmio posjet virtualnom Washingtonu.

PS4 Igre

Far Cry New Dawn

Zoran Žalac prije 4 dana

Far Cry New Dawn je samostalni nastavak Far Cryja 5, smješten u post-apokaliptičnu Ameriku.

Apex Legends

Igor Belan prije 1 tjedan

Apex Legends je Free to play battle royale pucačina s herojskim likovima od kojih svaki ima nekoliko pasivnih i aktivnih mogućnosti. Izaberite svog lika, napravite dobru timsku kompoziciju i ostanite živi do kraja.

Warhammer: Chaosbane

Stjepan Fikter 07.02.2019.

Warhammer: Chaosbane za razliku od ostatka franšize stavlja nas u ARPG okruženje s fokusom na solo ili kooperativno masakriranje demona.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?