HCL.HR

PlayStation 4

PLATFORMA

PlayStation brend svoju je vrijednost potvrdio u osmoj generaciji konzola s četvrtom Sonyjevom kućnom platformom. Dok je Sony bilježio gubitke u svim ostalim sektorima svog poslovanja, prodaja PS4 konzole doslovno je cvjetala. PlayStation 4 se stoga postavio kao vodeća platforma svoje generacije tretirajući svoju publiku otprilike onako kako ugostitelji u Dubrovniku tretiraju posjetitelje s cruisera.

PlayStation 4 Recenzije

RecenzijaNBA 2K23

Dominik Vadas prije 16 sati

NBA 2K23 unio je solidna osvježenja po pitanju sadržaja te igre na parketu. No, je li konačno riješio stare boljke na koje se fanovi serijala žale već godinama?

RecenzijaMidnight Fight Express

Matej Brus prije 2 dana

Izgleda kako su beat’em up naslovi opet u modi. Nakon odličnog Sifua koji je izašao prije nekoliko mjeseci, Midnight Fight Express pokušat će ponoviti njegov uspjeh. Ima li dobre temelje za to – pročitajte u našoj recenziji.

RecenzijaCult of the Lamb

Stjepan Fikter 07.09.2022.

Između mlaćenja protivnika po tamnicama te brige za vlastiti kult i njegove sljedbenike, Cult of the Lamb je zabavna kombinacija dvaju žanrova, upotpunjena kvalitetnom prezentacijom.

PlayStation 4 Vijesti

Tko ima najvišu ocjenu u FIFA 23? Nije Messi, nije Ronaldo…

Zoran Žalac prije 18 sati

Prvi put u povijesti FIFA serijala najvišu ocjenu u igri nema nogometaš nego nogometašica – španjolska reprezentativka Alexia Putellas.

Besplatno se dijeli ARK: Survival Evolved (opet)

Zoran Žalac prije 2 dana

Ako iz nekog razloga preferirate Epic Games Launcher umjesto Steama, ondje sada možete besplatno dobiti svoj primjerak igre Ark: Survival Evolved.

Otkriven je FIFA 23 soundtrack, poslušajte kako zvuči

Zoran Žalac prije 3 dana

EA Sports je otkrio listu od 100 pjesama koje će nam svirati u menijima dok igramo FIFA 23. Playlista je već dostupna na Spotifyu.

PlayStation 4 Specijali

Predstavljen je Assassin’s Creed Mirage – je li stvarno povratak korijenima?

Zoran Žalac 10.09.2022.

Assassin’s Creed se nakon 15 godina postojanja vraća ondje gdje je sve i počelo – na Bliski istok. Evo što nam donosi slavljenička igra Assassin’s Creed Mirage.

ANKETA: Kupujete li hardver za igranje po punoj cijeni ili čekate popust?

Zoran Žalac 29.08.2022.

Sve poskupljuje, pa tako i oprema za igranje. Utječe li to na vaš plan nabave gaming uređaja ili tom prilikom ionako ne gledate na cijenu?

ANKETA: Kakvo vam je mišljenje o Fortniteu?

Zoran Žalac 23.08.2022.

Fortnite je jedna od najpopularnijih igara današnjice – za jedne glavni izvor zabave, a za druge velika pijaca taštine. Kakvo je vaše mišljenje o toj igri?

PlayStation 4 Igre

NBA 2K23

Zoran Žalac prije 16 sati

NBA 2K23 unio je solidna osvježenja po pitanju sadržaja te igre na parketu. No, je li konačno riješio stare boljke na koje se fanovi serijala žale već godinama?

Midnight Fight Express

Dominik Vadas prije 2 dana

Beat’em up naslov u kojem bivši član kriminalnog podzemlja do izlaska sunca moraju spriječeti kriminalno preuzimanje vlasti u cijelom gradu.

Assassin’s Creed Mirage

Zoran Žalac 10.09.2022.

Assassin’s Creed Mirage smješten je na Bliski istok u 9. stoljeću te prati mladog lopova Basima na putu do ranka Master Assassina.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?