HCL.HR

Sljedeća WRC igra navodno donosi izgradnju vlastitog rally vozila

Zoran Žalac 23.09.2022.   •   6 komentara


Pojavile su se glasine kako sljedeće godine nećemo samo sudjelovati u WRC-u nego ćemo se baviti i slaganjem vlastitog rally vozila za to natjecanje.

Ove jeseni vozit će se WRC Generations – zadnja licencirana igra ekipe Kylotonna. Od sljedeće godine licenca je u rukama ekipe Codemastersa, ili preciznije rečeno – Electronic Artsa. O njihovoj se igri za sada ne zna skoro pa ništa, no portal Insider Gaming prenosi neslužbenu informaciju kako će sljedeća WRC igra imati jedan novitet kakvog se u rally simulacijama ne viđa često.

Naime, navodi se da će igrači u toj igri moći iz temelja sastaviti svoje rally vozilo – dio po dio. Moći će se tako kupovati različiti dijelovi poput motora, kočnica, auspuha, kvačila, ovjesa, itd. Dodatni je zaplet taj što će svaki dio imati svoju razinu istrošenosti, odnosno neće u ponudi biti samo novi dijelovi, nego i rabljeni.

Isti izvor navodi kako će sređivanje automobila biti široko i s vizualne strane. Vozilo ćemo moći modificirati izvana i iznutra, uključujući volan pa čak i dizajn sigurnosnog pojasa.

Izgradnja i sređivanje vozila navodno će biti ključan aspekt igre s obzirom da će sljedeći WRC donijeti čak 16 različitih klasa vozila, uključujući WRC automobile, WRC2, H1 FWD i sl.

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • Darac83

    23.09.2022 - 16:22

    I sviđa mi se i ne, vidjet ćemo kako su to zamislili.

  • Strahinja Radonjic

    23.09.2022 - 19:16

    Hvala nebesima što Kylotonn smećare više neće raditi WRC igre…

    • Stecajni_upravnik

      @Strahinja Radonjic, 23.09.2022 - 20:12

      Zato je tu EA 😂

    • Strahinja Radonjic

      @Stecajni_upravnik, 23.09.2022 - 22:09

      Da. 🤣 Veće zlo i smećare ali će svakako biti najbolja WRC igra sigurno. Prosto nema poente porediti Kylotonn i EA logično je da će budžet za WRC igru kod EA biti veći pa možda i za 150 puta. Kakogod da ispadne biće sigurno bolja nego WRC 10 sa usisivač-zvuk automobilima i fizikom kao da su igračke…

  • Stecajni_upravnik

    25.09.2022 - 17:36

    Izgleda da su DR i DR2 vrh wrc price i da ce jos dugo biti… ista stvar sa Asseto Corsa, vecna igra. Juce skinuo Grobnik stazu, jedva cekam da vidim kao radi, kao i Glava Zete koji je jedan hard core rally uvek bio (Crna Gora zemlja za rally)👍

  • Klaudio89

    03.10.2022 - 16:32

    Zanimljivo i još jedna odlična ideja koju treba iskoristiti ako tako to i bude

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?