HCL.HR

Ove godine neće biti nove WWE 2K igre

Zoran Žalac 14.04.2020.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


Nakon javne sramote zvane WWE 2K20, u 2K Sportsu su navodno odlučili uzeti godinu dana pauze.

UPDATE: Da, službeno je – WWE 2K21 je otkazan. Idućoj se igri možemo nadati tek sljedeće godine.

Izvorna vijest: Prošlogodišnja simualcija američkog hrvanja WWE 2K20 bila je jedna od najgorih igara 2019., a neki će reći i jedna od najgorih sportskih videoigara u povijesti. Teško je bilo pronaći nešto pozitivno u toj igri jer je gotovo svaki aspekt iste u nečemu zakazao. Vrhunac pokvarenosti dogodio se ulaskom u 2020. godinu kada je igra doslovno prestala raditi svim korisnicima dok developer nije uskočio s popravkom nekoliko dana kasnije.

Sramotna epizoda za WWE 2K serijal poklopila se s promjenom razvojnog tima jer je prošlogodišnju verziju radila ekipa Visual Conceptsa, poznata po hvaljenom NBA 2K serijalu. Ne zna se hoće li oni dobiti drugu šansu kod 2K Sportsa, ali se čini da WWE 2K21 neće dobiti šansu.

Prema saznanjima Justina Leepera koji je radio na priči prethodnih WWE igara, ove godine navodno neće biti nove WWE igre jer je 2K Sports otkazao razvoj WWE 2K21. Preciznije rečeno, bit će neke WWE igre, samo ne u glavnom serijalu, i ne od ekipe Visual Conceptsa. Moguće je da je u pripremi neka hrvačka igra arkadnog tipa, slično kako je 2K Sports uz NBA 2K lansirao arkadni NBA Playgrounds 2.

2K Sports se do sada nije oglasio oko ovoga, a velike su šanse da je informacija istinita.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • ToniMC

    14.04.2020 - 13:32

    Ionako svake godine isto…

  • 312AE

    14.04.2020 - 14:34

    Joj, nek si uzmeju pauzu zauvjek i nek nikad više ne produljuju licencu. Igral ovih dana taj serijal na Ps 2 i PS 3, kolko su to nekad zabavne igre bile pod THQ om kao publisherom i još se ljepo daju igrati. Sve se moglo otključati igrom, a ne ovaj bugfest i to užasno grindanja. 2k14 je jedino ok, no tam je sve preuzeto iz starog serijala, a 2k19 je bil opet malo neka nada i onda sve otišlo k vragu prošle godine. Jukkes isto više ne suraduje s 2K-om, tak da dosta je bilo.

  • Cro-K

    14.04.2020 - 16:32

    Stara dobra sječanja igranje wwe2 na ps2

  • karlod1997

    14.04.2020 - 17:02

    nikad nisam bio fan toga… sve za američko “hot dog” tržište. Najgrublji primjer da dam za usporedbu ovakvog stila igre je ovaj, napravit igru s napumpanim i lošim glumcima koji se masiraju u ringu ili neku fajtersku igru tipa mlačenje ruskih/poljskih/engleskih huligana na nekoj ledini… primjer da banalniji ne može bit. 🙄

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?