HCL.HR

Xbox One praktički je beskoristan bez prvog ažuriranja

ToxarE 11.11.2013.   •   2 komentara


Microsoft je u razgovoru s Engadgetom otkrio kako ažuriranje Xbox One konzole na dan njezinog izlaska neće biti opcionalno jer konzola bez njega neće biti funkcionalna.

Nimalo iznenađujuće, next-gen konzole dobit će prva ažuriranja odmah po izlasku. I dok u slučaju PlayStationa 4 ažuriranje neće biti prijeko potrebno da bi konzola mogla pokretati igre, Xbox One praktički će biti beskoristan dok ga ne spojite na Internet i skinete update. Prema Microsoftovim predviđanjima za to će vam trebati 15-20 minuta, stoga se pripremite na strpljenje. Srećom, ažuriranje neće potrajati nekoliko sati kao što je to bio slučaj s Wii U konzolom. U razgovoru za Engadget Microsoftov Albert Penello izjavio je sljedeće:

„Funkcionalno gledajući, s konzolom ne možete ništa bez prvog ažuriranja. Većina aplikacija dolazi s tim ažuriranjem jer drugačije ne bi bile ni dostupne. Trebat ćete ažurirati konzolu. To nije nešto što će biti stvar izbora.“

Još uvijek nije poznato hoće li Microsoft, po uzoru na konkurenciju, omogućiti ažuriranje konzole putem optičkog diska ili skidanjem apdejta na nekom drugom uređaju i prebacivanjem na USB stick. Stoga zasad računajte da ćete konzolu morati spojiti na Internet da biste ju uopće osposobili za rad. Nakon toga, s novim Xboxom možete raditi što vas je volja.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?