HCL.HR

XCOM u problemima?

ToxarE 15.04.2013.   •   1 komentara


Sudbina 2K Gamesovog XCOM shootera postala je neizvjesna nakon što je službena stranica igre uklonjena, zajedno s video materijalima na YouTubeu.

Kako stvari sada izgledaju, 2K Gamesov XCOM FPS možda se nalazi u problemima. O igri se nije čulo ništa otkako je odgođena početkom 2012. godine, a ruku na srce, o njoj nismo mnogo toga čuli ni prije toga. No od danas je službena stranica igre nedostupna, a dva trailera koja su bila prisutna na YouTube kanalu 2K Gamesa označena su kao privatni video sadržaji.

Službenog priopćenja 2K Gamesa o ovoj situaciji još nema, tako da ostaje nejasno što se točno događa s igrom. Premda je otkazivanje XCOM shootera jedan od mogućih ishoda, stvari ne moraju nužno biti tako crne jer se ranije šuškalo kako je igra promijenila koncept te je iz FPS-a prešla u timski TPS. Ako je to istina, vjerojatnost je da je točna i druga glasina kako će ovaj XCOM biti download naslov za PSN / XBLA.

Znači li nedostupnost službene stranice i uklanjanje prvotnih trailera da nam se sprema službena najava redizajnirane XCOM pucačine, saznat ćemo uskoro.

Komentari (1)

  • maxim.x

    15.04.2013 - 10:28

    Prvi video materijali su izgledali odlicno, steta ako je otkazano.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?