HCL.HR

YouTube aplikacija dolazi na PS4 ove jeseni

Stjepan Fikter 12.06.2014.   •   5 komentara


Sony je na svojoj E3 konferenciji otkrio kako popularni video servis stiže na PlayStation 4 s potpunom integracijom share funkcije koja će napokon omogućiti upload videa na YouTube.

Ono što su mnogi gameri tražili, uskoro će biti moguće. Radi se naravno o uploadanju snimljenog materijala s PlayStationa 4 na Youtube. Sony je iskoristio svoju E3 konferenciju da najavi kako YouTube aplikacija ove jeseni stiže na PlayStation 4, kao i potpuna integracija Youtubea sa Share funkcijom.

Osim što će vlasnici konzole moći gledati standardne videe i pratiti streamove putem Youtube aplikacije, također će moći podijeliti svoje najzanimljivije gamerske trenutke ako imaju račun na ovom video servisu. Youtubeova ikona se tako pridružuje Facebooku, Twitteru, Twitchu i Ustreamu kao još jedna platforma na kojoj se možete pohvaliti sa svojim postignućima na Sonyjevoj novoj mašini za videoigre.

Putem What’s New sučelja na konzoli moći ćete pratiti što su vaši prijatelji postavili na YouTube, a kroz samu aplikaciju moći ćete, naravno, pratiti sve vaše omiljene Youtube kanale na koje ste pretplaćeni.

Komentari (5)

  • ShadowIam

    12.06.2014 - 09:33

    vrh

  • WalwRafii

    12.06.2014 - 12:06

    Ajde napokon

  • Papa6

    12.06.2014 - 21:16

    Na grudnig smaprt TV-u već imam YouTube ;D

    • IaMarmageddoN

      @Papa6, 12.06.2014 - 22:16

      I ja na LGu. Nije baš da bi ovo trebala biti neka velika vijest. Mene čudi da youtube nema aplikaciju na svemu elektronskom 😛

  • vjkzg

    15.06.2014 - 08:40

    A baš dobro ste napisali-wooow.Nitko još nespominje zašto smo u srednjem vijeku i nemogućnosti korištenje USBa u punom smislu kao na trojci.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?