HCL.HR

YouTube donosi deset sati E3 prijenosa uživo

Hrvoje Smoljić 05.06.2019.   •   1 komentara


YouTube će ponovno biti među budnim pratiteljima E3 konferencije i donosi deset sati prijenosa uživo, ali i neke ekskluzivne intervjue koje ćemo i sami popratiti.

Još nas kratko vrijeme dijeli od početka najvećeg gaming eventa – E3 konferencije. Kao takve, oči mnogih medija pozorno će pratiti sve što tamo bude najavljeno, a ni YouTube nije iznimka. Tako će isti kroz svoju gaming sekciju 10. 6. uživo prenositi brojne evente, intervjue i najave s početkom u 19:00 sati.

Sam prijenos vodit će Geoff Keighley, a priduržit će mu se i neka poznata lica. Od YouTubera se spominju Felicia Day, Jacksepticeye i Markiplier, a bit će tu i nastupa od strane Marshmella, Bastillea i Lindsey Stirling.

Bit će tu i brojnih gaming diskusija o najavljenim, ali i drugim događajima s konferencije. Velika stvar će svakako biti ekskluzivan intervju s potpredsjednikom Googlea, Philom Harrisonom koji bi trebao otkriti više detalja o Google Stadia usluzi streamanja igara.

Uživo će prenositi i Xbox konferenciju gdje bi mogli doznati više detalja o novoj konzoli, ali i Microsoftovoj streaming usluzi. Kako ni ove godine nećemo biti fizički prisutni, i sami ćemo pratiti ovaj, ali i druge prijenose konferencije kako bi vam sve informacije pravovremeno prenosili kako one budu iznesene.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • HyPo

    05.06.2019 - 14:15

    Ajd Super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?