HCL.HR

Za Božić izlazi demo nove Indiana Jones igre

Zoran Žalac 10.12.2019.   •   3 komentara


Fanovi starih LucasArtsovih igara okupili su se kako bi napravili novu avanturu s Indianom Jonesom.

Ako vas je šokiralo što do sada niste znali da je u izradi nova Indiana Jones igra, nemojte se previše uzrujavati. Nije Disney dao zeleno svjetlo za službenu igru, već su fanovi LucasArtsovih avantura iz devedesetih odlučili uzeti sudbinu Indyja u svoje ruke. Već neko vrijeme rade na staromodnoj point’n’click avanturi zvanoj Raiders and the Seven Cities of Gold, koja će biti besplatna i ni na koji način povezana s Disneyjem.

Što možemo očekivati od te igre vidjet ćemo kroz demo verziju koja je zakazana za 24. 12. Demo se zove Indiana Jones and the Relics of the Viking, a u njemu Indy putuje u Norvešku te otkriva tajnu Vikinga sa smislom za humor. Demo će težiti oko 100 megabajta. Kad ga završite otključat ćete pristup staroj demo verziji.

U punoj igri očekuje nas 10 animiranih likova, 80 lokacija i 15 originalnih skladbi. Datum izlaska te verzije nije još poznat.

Komentari (3)

  • Zvonimir Komar

    10.12.2019 - 18:16

    Lijepo, međutim meni se čini da je 10 animiranih likova premalo. Nadam se da će izabrati pristup da igra bude kraća, a ne da funkcionira tako da se moraš previše vraćati istim likovima i tako ukrug.

  • funky0308

    11.12.2019 - 11:10

    A sto Disney kaze na ovo?

  • SanKa

    12.12.2019 - 11:29

    dajte novi Monkey Island sa grafikom trojke 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?