HCL.HR

Zadnja sezona serije Game of Thrones dobila je datum premijernog prikazivanja

Zoran Žalac 14.01.2019.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Punu najavu osme sezone popularnog Game of Thronesa još uvijek čekamo, no sada barem znamo kada će prva epizoda zadnje sezone biti emitirana.

Znali smo već neko vrijeme da se Game of Thrones u završnoj sezoni vraća tijekom četvrtog mjeseca ove godine. Sada znamo i točan dan kada će premijerno biti prikazana prva epizoda osme sezone, a to je 14. 4. – što znači da su do nje ostala ravno tri mjeseca čekanja.

S obzirom da se radi o najgledanijoj TV seriji današnjice, gotovo je sigurno da bi moglo doći do “curenja” epizode ili dijela iste i prije tog dana, ali za sve koji seriju žele gledati legalnim putem, preko kuće HBO, gore navedeni datum je služben – barem za SAD, kod nas će to vjerojatno biti dan kasnije, 15. 4.

Kako je ranije potvrđeno, ova sezona bit će kraća od prethodnih sa svega šest epizoda od kojih će neke trajanjem ipak biti duže od prosjeka. Za očekivati je da će epizode dolaziti u razmaku od tjedan dana, što znači da bi serija mogla biti zaključena 19. 5., ali ta informacija još nije potvrđena.

Povodom ove objave dobili smo još jednu najavu koja nije službeni trailer, ali će gledatelje i fanove svakako zaintrigirati.

Komentari (3)

  • Saren

    14.01.2019 - 11:39

    Nemogu cekat vise 😀

    • Tony77

      @Saren, 14.01.2019 - 16:41

      Me neither ??

  • TopkeBosanac

    14.01.2019 - 23:03

    Malo je ludo koliko smo cekali na sezonu, morat cu iz prosle barem nekoliko sezona odgledati 😐

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?