HCL.HR

Imamo prve finaliste Zagreb Gaming Arene, prijavite se za druge kvalifikacije

Igor Belan 06.12.2016.   •   0 komentara


Drugi krug kvalifikacija za tisuće eura vrijedne turnire u League of Legendsu i Hearthstoneu na Zagreb Gaming Areni kreće ove subote – prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto na velikom finalu.

ZGA625x387

Kvalifikacijski turniri prošle subote odlučili su tko će biti prvi finalisti Zagreb Gaming Arene, velikog gaming i esports eventa koji će se održati 2. i 3. siječnja u Areni Zagreb. Kao što smo pisali, tamo će se održati veliki turniri u Hearthstoneu, League of Legendsu, Overwatchu i Fifi 17 s nagradnim fondovima od više tisuća eura, a dok više informacija o sudjelovanju na Overwatch i FIFA 17 turnirma možete saznati na službenoj stranici, Hearthstone i LoL turniri imaju svoj kvalifikacijski proces kojim će samo najbolji igrači i timovi doći do velikog finala u Areni.

Održat će se ukupno tri kvalifikacijska kupa za HS i LoL, a prvi takav kup održao se prošle subote i dao nam do znanja da na finalu u Areni možemo očekivati igrače iz cijele Europe, ne samo iz regije.

HEARTHSTONE KVALIFIKACIJE

1200x628-HS08-low

Nakon svakog od tri kvalifikacijska kupa za Hearthstone dobit ćemo četiri najbolja igrača koji prolaze u borbu za nagradni fond vrijedan više od 10 000 eura na velikom finalu Hearthstone turnira u Areni Zagreb. Tako bogat nagradni fond prošle je subote na prvom kvalifikacijskom kupu privukao mnoštvo igrača iz cijele Europe koji zbog eventualnog prolaza do finala u Areni već polagano planiraju provesti početne dane 2017. godine u Hrvatskoj. Nakon mnogo napetih mečeva najbolja četiri igrača prvog kvalifikacijskog kupa i naši prvi finalisti su:

1. Iniven – Simone Evangelisti, Italija
2. GameKing – Raffael Iciren, Austrija
3. Wild – Marko Bursać, Hrvatska
4. karlo1996 – Karlo Kormanić, Hrvatska

Čestitamo dečkima na plasmanu u završnicu, a već ove subote, 10.12. u 13 sati održava se drugo kolo kvalifikacija. Svi sudionici prvog kvalifikacijskog kupa koji nisu uspjeli izboriti svoje mjesto u finalu, kao i svi ostali igrači koji će se tek priključiti natjecanju, mogu se prijaviti i pokušati biti među četiri najbolja kako bi osigurali svoje mjesto na završnici u Areni!

Prijave za 2. kvalifikacijski kup sada su otvorene, a pravila su dorađena u odnosu na prošli kup tako da ih svakako proučite i na vrijeme odradite sve potrebno da biste mogli nastupiti. Za prijavu je dovoljno kreirati battlefy account ako ga već nemate te na stranici kupa kliknuti na ‘Sign Up’ i ispuniti sve potrebne podatke. Ne zaboravite dobro pročitati pravila! Podsjećamo da su prijave otvorene za igrače iz svih zemalja.

Osim igrača koji će se kvalificirati kroz ove kupove na velikom finalu u Areni natjecati će se i četiri direktno pozvana igrača – Insane, Morreh, nuke i soptrup, lokalni igrači koji su se kroz prošlu godinu pokazali kao najuspješniji na našim popratnim turnirima u sklopu HCT evenata.

Za sva pitanja i nejasnoće slobodno se javite našoj ekipi na službenom Discord kanalu za podršku Zagreb Gaming Arene.

LEAGUE OF LEGENDS KVALIFIKACIJE

1200x628-LOL04-ok

Prvi kvalifikacijski kup za više od 5500 eura vrijedno League of Legends natjecanje u Areni održan je također prošle subote, a i na tom online kupu vidjeli smo timove iz cijele Europe. Na kraju su se kao najbolja tri tima, koji prvi prolaze u finale u Areni, pokazali Mistiga Crew (Hrvatska), Team Horizon Reapers (Mađarska) i w.I.w-GAMiNG (Mađarska). Čestitamo!

Vaša sljedeća šansa da ulovite mjesto u finalu bit će na drugom kvalifikacijskom kupu koji će se održati ove subote, 10.12. u 14 sati. Baš kao i u slučaju Hearthstone turnira, prijave su potpuno besplatne i otvorene za sve zainteresirane igrače, bez obzira iz koje zemlje dolazite. Sve dodatne informacije i mjesto za prijavu pronađite ovdje. Prijave su već u tijeku pa skupite ekipu, prijavite se i izborite nastup na velikoj završnici u Areni Zagreb!

Također, organizirati ćemo i prijenos ovog kvalifikacijskog turnira i to na Twitch.tv kanalu našeg streamera i komentatora Miloša “Sa1ne” Šainovića s predviđenim početkom u 19 sati, kada bi trebali početi najzanimljiviji finalni mečevi koje nećete htjeti propustiti.

Ponovno, za sva pitanja oko ovih turnira javite nam se na službenom Discord kanalu za podršku Zagreb Gaming Arene.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?