HCL.HR

Zaigraj Battlefield: Hardline i Bloodborne među prvima i prođi jeftinije

sponzorirani članak 13.03.2015.


Veliki blockbuster naslovi su iza ugla, a ako prednaručite sada možete proći jeftinije i osigurati si svoj primjerak na kućnoj adresi na sam dan izlaska.

Ako s nestrpljenjem očekujete izlazak velikih blockbuster naslova ovog mjeseca poput Battlefielda Hardline i Bloodbornea, postoji način da ih zaigrate među prvima u Hrvatskoj, dobijete neke posebne stvarčice unutar igre, a samu igru platite manje nego inače.

Magija i trikovi? Ne baš – zapravo je vrlo jednostavno. Sve što trebate učiniti je naručiti igru prije službenog datuma izlaska iliti prednaručiti.

Primjerice, ako prednaručite Battlefield: Hardline na web shopu Sancta Domenice prije 20. ožujka ostvarit ćete popust od čak 100 kuna od regularne cijene i dobiti dva Battlepacka u igri potpuno besplatno. Ti Battlepackaovi će vam obogatiti igru s dvije dodatne jurišne puške, XP boostom i jedinstvenim skinom za sva oružja.

Sancta Domenica je ovlašteni zastupnik Electronic Artsa u Hrvatskoj pa se podrazumijeva da ćete igru dobiti na sam dan izlaska na svojoj kućnoj adresi. Dakle, ne morate čak ni izaći iz kuće!

No ukoliko umjesto kriminalističke drame i napucavanja s prijateljima preferirate dobar RPG, fanovi tog žanra ovog se mjeseca najviše vesele mračnoj PlayStation 4 ekskluzivi Bloodborne, koja stiže od developera iznimno cijenjenog Souls serijala. Prednarudžbom Bloodbornea prije datuma izlaska 25. ožujka proći ćete 50 kuna jeftinije od uobičajene cijene i osigurati da igru zaigrate među prvima u Hrvatskoj, na službeni dan izlaska.

Fanovi Final Fantasy serijala mogu uštedjeti 50 kuna prednarudbžom igre Final Fantasy Type – 0 koja sadrži ekskluzivnu demo verziju impresivnog nadolazećeg naslova Final Fantasy 15.

Za dodatnu uštedu, obavezno prilikom kupnje na web shopu potražite kôd za dodatnih 5% popusta, naći ćete ga ispod gumba „Kupi“ na stranici svakog prozvoda.

Najbolje od svega, sve to možete platiti do 24 rate beskamatno, što znači da vas primjerice Battlefield: Hardline može košati svega 18 kuna mjesečno.

Ako vam navedene igre nisu zanimljive, provjerite što se još nudi u prednarudžbama Sancta Domenice – već je moguće prednaručiti blockbustere koji stižu tek za nekoliko mjeseci.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?