HCL.HR

Prođi jeftinije i prvi zaigraj nove hitove poput Battlefielda 1 i Mafije 3

sponzorirani članak 01.09.2016.


Stiže sezona dugoočekivanih hit igara, a ako reagirate na vrijeme možete ih nabaviti po jeftinijoj cijeni i dobiti ih na kućnu adresu među prvima, na sam dan izlaska u prodaju.

preorder-08-2016

Ljetna suša videoigara je službeno iza nas – od sada pa do kraja godine najveći izdavači gaming svijeta izbaciti će na tržište neke od najatraktivnijih igara cijele 2016. godine.

Battlefield 1 nam dolazi za malo više od mjesec dana, FIFA 17 i novi PES dolaze još i prije, a tu su još i zvučna imena poput Mafije 3, NBA 2K17, Civilization V, The Last Guardian, Watch Dogs 2 i brojni drugi.

Ako planirate nabaviti neke od tih igara, postoji način da prođete jeftinije i zaigrate ih na sam dan izlaska bez da uopće izađete iz kuće. Ekipa iz Sancta Domenice osvježila je svoju ponudu prednarudžbi, a ako prednaručite proći ćete oko 50kn jeftinije i dobiti igru na kućnu adresu na sam dan izlaska.

Osim toga, mnoge igre imaju i posebne bonuse koji vrijede samo ako prednaručite – primjerice, ako prednaručite simulaciju profesionalnog hrvanja WWE 2K17, imat ćete ekskluzivnu priliku zaigrati s Goldbergom, stijenom od čovjeka i legendom profesionalnog hrvanja.

Prednaručiti možete online ili u trgovinama Sancta Domenice diljem Hrvatske, a u svakom slučaju prednarudžbe možete platiti na do 24 rate bez kamata. Dostava na vašu kućnu adresu je potpuno besplatna za sve naslove, a Sancta Domenica će prednaručene igre poslati ranije kako bi vam stigle na adresu točno na dan izlaska.

U ponudi su zaista svi atraktivniji nadolazeći naslovi, osim već navedenih tu su još i South Park: Fractured But Whole, Steep, For Honor, Ghost Recon: Wildlands i mnogi drugi. Provjerite punu ponudu prednarudžbi klikom ovdje.