HCL.HR

Zaigrajte Star Wars: Battlefront i osvojite PlayStation 4 konzolu na Reboot Infogameru

sponzorirani članak 11.11.2015.


Reboot Infogamer sajam danas je otvorio svoja vrata, a na sajmu ćete moći isprobati Star Wars: Battlefront, osvojiti PS4 i mnogo više!

Četvrti Reboot Infogamer sajam na Zagrebačkom velesajmu otvorio je svoja vrata za prve posjetitelje danas u 10 sati, a pored niza zanimljivog gaming hardvera, prezentacije indie igara i esports turnira, zanimljiv nastup imat će i Sancta Domenica, uvoznik Sony Playstationa za Hrvatsku i jedna od najvećih gaming tvrtki u Hrvatskoj općenito.

Tijekom sajma će tako biti organizirana nagradna igra u sklopu koje će posjetitelji moći osvojiti PlayStation 4 1TB konzolu, a dijelit će se i leci za 10% popusta na sve igre i gaming opremu u Sancta Domenici. No to je samo dio priče – gamerima su uvijek zanimljive i nove tehnologije na polju mobilne telefonije, a na sajmu ćete moći isprobati i opipati najnoviji Sony Xperia Z5 smartphone.

Tvrdokorni gameri moći će isprobati hit igre iz Electronic Artsa poput Star Wars Battlefronta koji slovi za jedan od najvećih hitova u gaming svijetu ove sezone pred kraj godine te novi Need for Speed. Igriva će biti i FIFA 16 te ostali zanimljivi novi naslovi poput Asssasins Creed Snydicatea, a moći ćete vidjeti i kako originalna Uncharted trilogija izgleda u remasteriziranom izdanju za PS4.

Nažalost, PlayStation VR neće biti izložen – dolazi tek iduće godine, ali kao što vidite bit će tu raznih drugih zanimljivih gamerskih sadržaja. Sajam je otvoren od 10 do 20 sati svaki dan od danas do nedjelje, 15.11., a ovih dana biste tamo mogli susresti i ekipu s HCL-a. Ako nas negdje uspijete uočiti, slobodno nas povucite za rukav.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?