HCL.HR

Zakasnili donirati za Double Fine Adventure? Nema problema!

Igor Belan 12.05.2012.   •   0 komentara


Pogledajte besplatno prvu epizodu dokumentarca o stvaranju nove avanture Double Fine Productionsa i donirajte 15$ za ostale epizode, igru kad izađe te pristup posebnom forumu.

Kickstarter projekt Double Fine Adventure završio je sredinom ožujka uspješno oborivši rekorde Kickstartera skupivši preko 3 milijuna dolara. Oni koji su tijekom trajanja Kickstartera donirali svega 15$ dobili su igru na Steamu (kada ista izađe), a uz to su dobili i pristup posebnom dokumentarcu koji u epizodama svim donatorima prikazuje kako se igra zapravo stvara.

Pogledavši upravo drugu epizodu ovog dokementarca, potpuno odgovorno i pri zdravoj pameti možemo izjaviti kako samo ta dva početna videa od 20-ak minuta vrijede $15, a kamoli ne cijela igra na kojoj upravo rade Tim Schafer i njegov tim.

Žalite što prije niste čuli za ovaj Kickstarter? Što sada kao veliki fan pnc avantura nemate pristup posebnom forumu gdje se raspravlja o izradi igre? Što nemate pristup dokumentarcu? Imate sreće – Double Fine Productions otvorio je poseban PayPal račun na koji možete uplatiti 15$ – iznos za koji dobijete igru na Steamu (kada izađe), pristup forumu te dokumentarac. I naravno – onaj topli osjećaj oko srca.

Ako i dalje mislite da link za donacije koji prilažemo ispod nije za vas, dopustite gospodinu Schaferu da vas šarmira sljedećim videom koji nakon uvoda prikazuje prvu epizodu dokumentarca (video inače vidljiv samo donatorima).

LINK: Dodatne donacije za Double Fine Adventure

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?