HCL.HR

Zanimljivi puzzler iz prvog lica Infinifactory napušta Early Access

Gregor Stojev 02.07.2015.   •   0 komentara


Nakon niza popravaka igrači su zadovoljni kako je igra o izgradnji automatiziranih tvorničkih pokretnih linija ispala pa ista napušta Steamov Early Access program.

Novu igru tvoraca SpaceChema – Infinifactory sada službeno možete odigrati u punom sjaju. Riječ je o jednoj dosta rijetkoj vrsti igre – izgradnji potpuno automatiziranih te pokretnih produkcijskih traka, poput onih koje biste mogli naći u tvornicama.

Za razliku od prethodnog im projekta, dvodimenzionalnog Spacechema, Infinifactory preuzima sličan recept, ali ga proširuje u tri dimenzije. Cijela stvar zapravo se odvija u svemiru, a vaš je zadatak udovoljiti svemirskim gazdama kreirajući pritom automatizirane tvornice koje slažu prihvatljive produkte, i jasno paziti da ne upadnete u vlastiti mlin kako ne bi od sebe napravili paštetu.

Osim zagonetaka koje treba odgonetnuti, tu je i naizgled opširna priča za popratiti, a integracija Steamovog Workshop alata omogućuje izgradnju vlastitih i igranje ogromnog broja zagonetki dizajniranih od strane ostalih igrača. Igra je dostupna na Steamu za 20,69 eura u ovom trenutku, što je 10% niže od regularne cijene povodom izlaska.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?